Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A beszámolók szerint a tragédiának több halálos áldozata és sérültje is van. Az esést a német tőzsde vezeti, a DAX már 1,3 százalékos mínuszban volt fél 10 körül, a londoni FTSE-100 0,8, a CAC-40 1,1 százalékkal esett. Budapest is megérezte a robbanás hatását. Közben a Maelbeek metróállmásnál is robbanás történt kedd reggel.

Az euró is gyengülni kezdett a dollárral szemben, az euró/dollár árfolyam 1,1189-ig esett a hétfői 1,1240 közeli szintről. A forint is gyengült az euróval szemben,  devizapár árfolyama 311 körüli szinten mozgott a kora reggeli 310,50 körülihez képest. A dollárt 277,50, a svájci frankot 285,61 forinton jegyezték.

Folyamatosan frissülő hírünket itt olvashatja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!