Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A londoni börzeindex 37 pontos veszteségéből a Vodafone egymagában 11 pontot hozott össze, 7 pontért az olajrészvények voltak felelősek, de nem maradtak ki a jóból a bankpapírok sem. A párizsi mutatót még a biztonságos kikötőnek tekintett defenzív papírok is gyengítették, így a CAC-40 nyolchavi mélypontján zárt, amiben a vasárnapi parlamenti választásokat megelőző bizonytalanságnak szintén szerepe volt. A frankfurti tőzsdén nem sok hiányzott ahhoz, hogy a Deutsche Telekom-részvények kurzusa átszakítsa a 10 eurós árszintet, viszont a Preussag utazásszervező cég papírjai komoly drágulást produkáltak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!