A Főpolgármesteri Hivatal nettó 78,7 millió forintért kötött távközlési szolgáltatási szerződést a Magyar Telekommal két éves időtartamra - derül ki a szerdai Közbeszerzési Értesítőből.

A nyilvánosan elérhető szerződés szerint a hivatal 414 "beszédcélú" sim-kártyát, és 299 adatcélú kártyát kap 2 - 24 GB forgalmi kerettel. Ezek mellett egy mobil és egy alközponti dirkekt bekötés is szerepel a szerződésben, amelynek egy hónapra jutó díja nettó 3,28 millió forint.

A BKK külön utakon jár

A Budapesti Közlekedési Központ a január 4-én megjelent eredménytájékoztató szerint a Vodafone Magyarországgal kötött szerződést. A fizetendő összeget a használat függvényében határozzák meg. Az ugyanakkor a kiírásból kiderül, hogy a másik két szolgáltató is indult a beszerzésen, az ajánlatok pedig 73,9 és 119,2 millió forint között alakultak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!