Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A forint árfolyama az euróval és a svájci frankkal szemben nem változott keddről szerdára virradóra. Mindkét devizát az előző estivel megegyező árfolyamon jegyezték szerda reggel hét órakor: az eurót 306,50, a svájci frankot 285,30 forinton.

A dollárral és a japán jennel szemben gyengült a forint, a dollár jegyzése a kedd esti 274,25 forintról 274,50-re, a japán jené 2,2905 forintról 2,2940-re emelkedett szerda reggelre.

Az euró gyengült, este 1,1175 dolláron, reggel 1,1165 dolláron állt az árfolyama.

Szerdán a lengyel kamatdöntés befolyásolhatja a régiós devizák árfolyamának alakulását. Az elemzői többség a fogyasztói árak alakulására való tekintettel a lengyel alapkamat 25 bázisponttal, 1,75 százalékra, történelmi mélypontra csökkentését várja a monetáris tanácstól. Januárban évi 1,3 százalékkal csökkentek a lengyel fogyasztói árak a decemberi 1,0 százalékos csökkenés után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!