Fél kettőkor a bankpapír árfolyam már 8,3 százalékot meghaladó mértékben zuhant, és ismét a kritikus támaszzónához érkezett, 3840 forintig esett árfolyama. A BUX index 4,5 százalékos mínuszban jár 17 357 ponton. A Molt sem kímélik az eladók, az olajrészvény 5,5 százalékot zuhan, 15 570 forintig. A Magyar Telekom csak 2 százalékkal esett, 495 forintra, a Richter még bírja a gyűrődést, 34 700 forintos árfolyama csak fél százalékkal alacsonyabb a tegnapi záróértéknél.

Az FHB árfolyamát is elintézte a pánik, a kisebbik bankpapír 5,6 százalékos mínuszban jár, 588 forinton, a CIG 3,5 százalékkal zuhant, 685 forintra. A forgalom elég magas, meghaladja a 12 milliárd forintot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!