Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A méretes vaddisznó péntek este esett csapdába egy budakeszi család udvarán: a házban élők éjszaka a zajokra, a pancsolás és a csobogás jellegzetes hangjaira riadtak fel. A hatalmas példány nem tudott kijutni a medencéből, aminek a szélét össze-vissza rágta, miközben a fogával próbált megkapaszkodni.

Először egy létrát adtak a pórul járt állatnak, ám a vaddisznó nem akart élni a lehetőséggel, a háziak ekkor hívták a 112-t – számolt be a szokatlan esetről az RTL Klub Híradója.

A körülbelül 150-200 kilogrammos vaddisznót végül a tűzoltók mentették ki az úszómedencéből egy rövid küzdelem után létrák segítségével. A wellness rajongó malac a mentőakció után gyorsan elszaladt az erdőbe.

A szakemberek azt kérik, ha a mi kertünkben is malac esne a kerti medencébe, ne mi magunk próbáljuk meg kitessékelni, hanem mindig kérjünk szakszerű segítséget.

A vaddisznók egyébként gyakori vendégek a környéken, a medencés ingatlan szomszédjában is rendszeresen megjelennek egy éjszakai túrásra vagy egy kiadós csemegézésre