Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Amint azt az OpenAI egy blogbejegyzésben bejelentette, a ChatGPT iPhone-ra tervezve ugyanazokat a funkciókat kínálja majd, mint a szolgáltatás webes verziója. Ez magában foglalja majd a ChatGPT Plus szolgáltatást is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy előfizethessenek a továbbfejlesztett verzióra. 

Az alkalmazás emellett szinkronizálja a ChatGPT előzményeit az összes eszközön, beleértve a webet is. Az applikáció viszont egyelőre csak az Egyesült Államokban élő felhasználók számára érhető el, de az elkövetkező hetekben további országokra is kiterjesztik – írja a 9to5Mac.

A ChatGPT alkalmazás ingyenesen letölthető és emellett teljesen reklámmentes.

Mivel a ChatGPT az elmúlt hat hónapban egyre népszerűbbé vált, számos azt leutánzó alkalmazás jelent meg az App Store-ban. Az Apple keményen fellépett ezekkel szemben, részben azáltal, hogy letiltotta azokat az alkalmazásokat, amelyek a „GPT” szót használják a nevükben. Az OpenAI a ChatGPT saját iPhone-verziójának kiadásával azt reméli, hogy közvetlenül ellenőrizheti a szolgáltatás iPhone-on történő használatának élményét.