A Miklósi Product Kft., amelyet Cseh Katalin és testvére a 2008-as válság után vettek át az édesapjuktól, nyomdaipari gépek bérbeadásával foglalkozik. Ebből a cégből távozott a momentumos EP-képviselőasszony.

Az adóhatóság 2019-ben csalás gyanújával kezdett nyomozásba a Momentum ellen, és miután a párt plakátjait a Cseh család nyomdájában készítették, a vizsgálat arra is kiterjedt. Ám tavaly ősszel az ügyészség már azt közölte, hogy a gyanúsítás nem érint olyan céget, amelyben Cseh Katalinnak szerepe van. A képviselő a tulajdonosi döntését nem kívánta kommentálni – számolt be róla a hvg.

2019-ben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-magyarországi Bűnügyi Igazgatóságának Vizsgálati Osztályának nyomozói jelentek meg a Momentum Mozgalom Múzeum körúti székhelyén, akik arról tájékoztatták az ellenzéki párt munkatársait, hogy a NAV kutatást, motozást és lefoglalást rendelt el az irodájukban. 

NAV ugyanebben az évben nyomozást indított csalás gyanújával arra hivatkozva, hogy a momentumos plakátokat a családi cég nyomdájában készítették.

Az ügyészség végül azt közölte, hogy nem merült fel olyan céggel szembeni gyanú, amelyben az EP-képviselőnek része lenne. Cseh Katalin visszautasította a korrupciós vádakat, és pert is indított. Időközben házkutatást is tartottak nála. 

2022 márciusában feljelentést tett a rendőrségen a Cseh Katalinhoz köthető cégügyek miatt a Közbeszerzési Hatóság. Indoklásuk szerint a céghálóhoz tartozó három cég a közbeszerzés szabályait megszegve, és bűncselekményt elkövetve hangolta össze magatartását.