Múzeumba, moziba, gyógyfürdőkbe, strandokra és hamarosan a Fővárosi Állat- és Növénykertbe is engedménnyel lehet majd jegyet váltani az ÉnBudapestem applikáción keresztül – tájékoztatta a Budapest Brand Nonprofit Zrt. az MTI-t. 

Az applikáció az aktuális fővárosi programokra helyezi a hangsúlyt és elsősorban a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő kulturális, sport- és turisztikai intézményekben biztosít kedvezményeket a budapestieknek. 

A regisztrálók húsz százalékos engedménnyel válthatnak jegyet többek között a a Budapesti Történeti Múzeumba, a budapesti Art Mozik vetítéseire, a Trafó előadásaira, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárba pedig jutányos áron lehet bérlethez jutni.

Állandó kedvezmények

Június 5-től az applikáció felhasználói kedvezménnyel léphetnek be néhány fővárosi gyógyfürdőbe és strandra, de hamarosan a Fővárosi Állat- és Növénykertbe is engedménnyel lehet majd jegyet váltani. 

Az ÉnBudapestem applikáció a Budapest 150. évfordulóját ünneplő programsorozat részeként debütált. Az állandó kedvezményeket biztosító applikáció és online kártya a jubileum évében minden felhasználó számára ingyenesen elérhető.

 

Kivannak a magyarok a Madame Tussaud áraira, Orbán és Karácsony is előkerült

Több világváros után május 25-én Budapesten, a Palazzo Dorottyában is megnyílt a Madame Tussauds-kiállítás 51 élethű magyar és külföldi viaszfigurával. A belépő ára sokaknak nem tetszik, a közösségi médiában a külföldi, hasonló tematikájú kiállításokkal vetették össze az árakat a kommentelők, hogy itthon ez is drágább. Ez félig meddig igaz is, Budapest ugyanakkor számos olyan nagyvolumenű attrakciót is felvonultat állandó, vagy időszakos jelleggel, ami kedvezőbb áron érhető el, mint ha más világvárosban tekintenénk meg. Bővebben --->