Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Trolibusz Divízió április végén már bemutatkozott, de ezen a hétvégén ismét kiáll a nagy közönség elé a BKV különleges gumikerekű állományának legújabb darabja, a gyönyörűen felújított Ikarus 211-es.

BKV - IKARUS 211
BKV - IKARUS 211
Kép: BKV Zrt.

A járművet a Magyar Autóbuszgyártás Fénykora Alapítvány (MAFA) adományozta társaságnak. A felújítást a dél-pesti autóbuszgarázs elhivatott szakember gárdája végezte a MAFA támogató együttműködésével, amelynek köszönhetően állt össze egyebek között a jármű szemet gyönyörködtető és teljesen korhű műszerfala.

A típus 1975-től 1991-ig volt üzemben a BKV-nál. Egyebek mellett a Budavári sikló újjáépítése alatt közlekedett „V” jelzéssel a Clark Ádám tér és a Nemzeti Galéria között. A jármű a BKV Zrt. egy a forgalomból a közelmúltban kivont autóbuszának rendszámát (BPI-211) megkapva vált a társaság nosztalgiaflottájának büszke tagjává.

A rendezvényről minden információt megtalálnak a BKV Facebook-oldalán.

A nyílt napra való belépés szokás szerint ingyenes, egyes programokon azonban – online vagy helyszíni – regisztrációval lehet csak részt venni.

Helyszín, időpont:

ATÜI Óbudai Divízió (óbudai autóbuszgarázs) - 1037 Budapest Pomázi út 15. 2023. május 20. 10-16 óráig

Az N160-as járaton kívül megközelíthető menetrendszerinti járatokkal is lehet érkezni, hiszen a 118-as, 160-as, 218-as autóbuszok a szokásos módon közlekednek.

Ha nem bírná szuflával a budai lejtőket, buszra teheti a biciklit

Újabb vonalakon bővül a kerékpárszállítási lehetőség a fővárosban: szombattól a 110-es és a 112-es autóbuszokra múlt biciklivel is felszállhatnak az utasok. Bővebben >>>