Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Pénteken beborul az ég, és nyugat felől egyre több helyen várható vegyes halmazállapotú csapadék az Időkép időjárás-előrejelzése szerint.

Nagyobb havazás átmenetileg az északi és az északkeleti tájakon, valamint a Bakonyban alakulhat ki, máshol eső, havas eső eshet. Helyenként több centiméternyi friss hó is hullhat.

Kép: Időkép

Érkezik a melegfront

Többfelé élénk, erős lökések kísérhetik a délnyugati szelet, este viszont a Dunántúl északi felén viharossá fokozódhat az északnyugatira forduló szél. Hajnalban mínusz 6 és plusz 2, napközben 1 és 8 fok között alakulhat a hőmérséklet.

A csapadékos időjárás miatt szinte mindenhol számítani kell vizes, csúszós utakra, a havazással érintett tájakon síkos, latyakos, hókásás, havas utakra is fel kell készülni. Az intenzívebb csapadékhullással érintett területeken jelentősen romolhatnak a látási viszonyok.

Megfázásveszélyre figyelmeztetnek

Pénteken melegfronti hatás várható, ezért az orvosmeteorológiai előrejelzésben felhívják a figyelmet, hogy a magasban zajló melegedés hatására az érzékenyek körében migrén, fejfájás, vérnyomás-ingadozás, szédülés, rosszullét, tompaság, dekoncentráltság is jelentkezhet.

A szelesebb tájakon élők körében fokozódhatnak a fejfájásos panaszok, ingerlékenység, nyugtalanság is előfordulhat. Alacsony lesz hő- és komfortérzetünk, emellett nagy lesz a megfázásveszély.