Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Június 1-jétől a DIGIMobil és DIGINet Aktív 50 előfizetői is a csaknem országos lefedettségű Vodafone hálózatot használják, amivel jelentősen javul a mobilszolgáltatás minősége – közölte a DIGI Magyarország, kiemelve, hogy a kedvező változás a 4iG Csoport együttműködésének köszönhető: csütörtöktől a DIGI mobilszolgáltatásainak technológiai hátterét a Vodafone Magyarország biztosítja. 

A váltással a HD minőségű hanghívásokat biztosító VoLTE szolgáltatás továbbra is elérhető marad, a VoWifi (WiFi hálózatokon keresztüli) kiegészítő szolgáltatás azonban megszűnik. A változás nem érinti a roaming feltételeket.

A váltáshoz az ügyfeleknek nem kell kicserélniük a SIM-kártyát, mert a Vodafone 2G vagy 4G mobilhálózatra történő átállás automatikus.

Azonban a mobilinternet használatához szükséges lehet az adatroaming opció bekapcsolása, egyes készülékeken pedig a manuális hálózatválasztás is. Az adatroaming bekapcsolása ugyanakkor – a készülékek figyelmeztetésével ellentétben – belföldi hálózatokon nem jár a csomagdíjon felüli költségekkel a felhasználóknak – hívták fel a figyelmet.

Az átállásban a DIGI Pontokon, illetve a 1272-es telefonszámon elérhető ügyfélszolgálaton nyújtanak segítséget az előfizetőknek, illetve a manuális beállítások részletei a www.digi.hu/halozatvalasztas oldalon is elérhetők.

Fontos tudnivaló, hogy

a mobilozás árai az év végéig biztosan nem változnak: a meglévő DIGIMobil ügyfelek továbbra is az eddigi tarifával használhatják előfizetéseiket a korábbinál nagyobb lefedettségű, jobb minőségű hálózaton.

Az átállás tehát a forgalmi díjakat nem érinti, az előfizetői díjcsomagokban foglalt perceken túl pedig a DIGI az idei év végéig garantálja a 4 forint/perc árat a meglévő ügyfelek normál díjas beszélgetéseihez. 

Nagyot bukhat, ha nem jól választ mobil előfizetést

A Napi.hu összegyűjtötte a nagy hazai mobil-szolgáltatók árait. Mutatjuk, hogy mi mindenre érdemes odafigyelni, mielőtt előfizetünk. Bővebben >>>