Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Folytatódik a népszerű hagyomány: az április 1–2-i hétvégén a pihenni, mozogni vagy edzeni vágyók újra birtokukba vehetik teljes szélességében a Pesti alsó rakpartot a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között – adta hírül a BKK.

Erre az útszakaszra péntekről szombatra virradó éjszakától vasárnap este 23 óráig nem hajthatnak be a gépjárművel közlekedők. A déli irányú közúti forgalom az Irányi utcai lehajtón térhet le a rakpartra, a Közraktár utcától északi irányba közlekedők a Havas utcánál hagyhatják el azt.

  • Az Erzsébet híd (Irányi utca) és a Közraktár utca között nem lehet az útpályán gyalogosan közlekedni, a megnyitott rakpartszakasz déli irányból az alsó rakpart járdáján, vagy a felső rakparton közlekedő villamosokkal közelíthető meg.
  • Az Erzsébet híd pesti hídfőjétől érkezők a Március 15. tér villamosmegállóban déli irányba sétálva érhetik el a rakpartnyitás helyszínét.
  • Teljes átadásáig a Lánchíd és a kapcsolódó járdaszakaszok továbbra is munkaterületnek számítanak, ezért a megnyitott pesti rakpartszakaszon közlekedők a Széchenyi István térnél letérve az ajánlott gyalogosútvonalat használhatják, amire a kihelyezett tájékoztatók hívják fel a figyelmet.

BKK kéri a kerékpárral, rollerrel vagy gördeszkával közlekedőket, hogy fokozottan figyeljenek a gyalog járó felnőttekre és gyermekekre.