Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A tavalyi képzés sikerén felbuzdulva, 2023 tavaszán Európa egyik vezető erdőfürdővel és erdőterápiával foglalkozó intézete ismét magyar nyelvű képzést indít hazánkban.

A több gazdasági szektort és tudományterületet érintő módszer, az erdőfürdő terjedése kiemelt jelentőségű lehet a jelenlegi gazdasági, társadalmi és ökológiai környezetben.

Fizikai és mentális problémákat orvosolhat

természetben való elmerülést segítő élményprogram jól hat a közérzetre, és egyszerre hagyományos, mégis forradalmian új, tudományosan is megalapozott módja lehet a stressz eredetű fizikai és mentális problémák és más civilizációs megbetegedések megelőzésének és kiegészítő kezelésének.

Szívügyem az erdőfürdő meghonosítása Magyarországon, ezzel támogatva az életminőség javulását egyéni, társadalmi és ökológiai szinten

– mondta Györffy Éva, a Nádúr Centre for Integrative Forest Therapy képzésének egyik magyarországi szervezője, aki a módszer egyik első hazai oktatója.

Az erdőfürdő mint a nemzetközi gyakorlatban is egyre ismertebbé és elismertebbé váló természetalapú egészségmegőrző technika gazdasági és környezetvédelmi jelentősége a wellness- és ökoturizmus, valamint a természetvédelem iránti elköteleződés szempontjából is kiemelkedő lehet.