Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétfőn felhős, borongós időre van kilátás kevés napsütéssel, és többfelé kialakulhat eső, nyugaton, északnyugaton, majd északon havas eső, esetleg kisebb havazás. A változó irányú szél többfelé felélénkülhet. Hajnalban -4, +3, délután 4 és 11 fok között alakulhat a hőmérséklet, az északi, északkeleti tájakon lesz hidegebb, írja az Időkép. 

Kedden ismét a felhőké lesz a főszerep, és többfelé kell számítani esőre, néhol havas esőre. Északkeleten és északnyugaton élénk, erős lehet a légmozgás. 6 és 13 fok közötti maximumokra van kilátás, a legmagasabb értékeket délnyugaton mérhetjük, áll az időjárás-előrejelzésükben. 

 

A szerda a napos időszakok mellett sok felhő lesz Magyarország felett, és elszórtan valószínű további eső, zápor, néhol havas eső. Élénk, helyenként erős lesz a déli, délnyugati szél. Melegszik az idő, 8-15 fok közötti maximumokra van kilátás, közölték. 

Csütörtökön délután válhat szakadozottabbá a felhőzet délnyugat felől, keleten esőre, nyugaton záporokra készülhetünk többfelé, délnyugaton zivatarok előfordulhatnak. Élénk, több helyen erős, délnyugaton néhol viharos lökések kísérik a délnyugati szelet. A enyhe hajnal után délután 8-16 fokig melegszik a levegő.