Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Frissítés:

Eloltották a tűzoltók a fóti csarnoktüzet, megszűnt a füst miatt elrendelt útlezárás az M3-as autópályán vasárnap - tájékoztatott honlapján a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 

--------

Korábban azt írták, Fóton a Fehérkő utcában álló kétszintes, autószerelő üzemként is működő csarnoknál az előtető alatt tárolt anyagok kaptak lángra mintegy kétszáz négyzetméteren, a tűz az épület szendvicspaneles szerkezetű tetőszerkezetére is átterjedt.

A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgozó, fővárosi hivatásos, a szentendrei hivatásos és önkéntes, valamint a fóti önkéntes tűzoltók hét vízsugárral megfékezték a lángokat, közben kimentették az épületben álló gépkocsikat, amelyekben a tűz nem tett kárt - tették hozzá.

Emlékeztettek, a füst miatt az M3-as autópályát a Budapest felé haladó irányban a 19-es kilométernél, a mogyoródi lehajtónál lezárták az oltás idejére, a forgalmat elterelték, a sztráda másik irányában pedig forgalomlassítást rendeltek el.

A füst már eloszlott, ezért a forgalom újra megindulhatott az útszakaszon – jegyezték meg. Közölték, jelenleg az utómunkálatokat végzik.