Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Útinform tájékoztatása alapján az M7-es autópályán a Budapest felé vezető oldalon a 45-ös kilométernél a benzinkutas Velence pihenőhelynél egy korábbi baleset miatt lassult le a forgalom. Bár mind a három sáv szabad az autósok az erős forgalom miatt nehezen szűnik meg a torlódás.

A 11-es főúton, Esztergom és Pilismarót között egy személyautó és egy motoros ütközött össze. Az 56-os km-nél a főutat lezárták, kerülni csak nagy kitérővel lehet. A motoros elhunyt az ütközésben. 

Baleset történt a 6-os főúton, Ercsitől délre a 40-es km-nél félpályás útzár van érvényben.

A 7-es főúton, Galambok település térségében két személyautó ütközött össze. A 196-os km-nél félpályás korlátozást vezettek be.

A 47-es főúton, Orosháza határában egy személyautó árokba hajtott. A 170-es km-nél egy sávon, irányonként váltakozva halad a forgalom.

A 73-as főúton, Csopak határában egy motoros személyautóval ütközött össze. Az 1-es km-nél a főutat teljes szélességében lezárták, rendőrök irányítják a forgalmat.

Dunakanyarban a 11-es főúton, Budapest felé a Leányfalun és a Szentendrén átvezető szakaszon, a 12-es főúton a Vác felé a Kismaroson és Verőcén átvezető szakaszon torlódásra kell számítani az erős a forgalom miatt. Továbbá a Miskolc és Mályinka közötti a Lillafüredet és Bükkszentkeresztet érintő útvonalon is sokan autóznak.

A közkedvelt kirándulóhelyek, és turisztikai célpontokhoz vezető utakon érdemes megnövekedett menetidővel számolni.

Változott a hétvégi kamiontilalom: 2023. május 1-jén 6 és 22 óra között van érvényben a kamionstop.

Csak óvatosan a magyar-szlovák határnál!

Jelentős forgalomtereléssel járó munka kezdődik május 2-án kedden, a magyar-szlovák határszakaszon, a Vámosszabadi határátkelő (Medve) híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeg feletti tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton, a 13-főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenni. 2023. május 03-án nagyfelületű aszfaltozási munkák kezdődnek a XI. kerületi Repülőtéri út Kőérberki út és a MOL benzinkút közötti szakaszán. A kivitelezés ideje alatt félpályás zárás mellett hétköznap reggel 9 és délután 15 óra között ill. hétvégén reggel 7 és délután 17 óra között csak a közösségi közlekedés (BKK) járatai haladhatnak át az érintett szakaszon, a közúti közlekedés egyéb járművei ebben az időszakban nem tudnak áthajtani. Számukra a Kőérberki út- Egér út- M1/M7 autópálya közös szakasza útvonal használata javasolt.