Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Május végén nyílik Canterburyben az Egyesült Királyság legelső vegán macskás kávézója. 

vegán életmódra és a növényi alapú étkezésre mindössze annyiban tért ki a kávézó tulajdonosa, hogy a teljes egészében növényi alapú kávézó abszolút finom menüvel rendelkezik, ahol mindenki találhat valami fogára valót.

Mivel az emberektől eltérően a macskák húsevők, az egyetlen állati eredetű termék a macskák táljában található – állítja a cég vezetője. 

Kedvenceink jobban járnának a növényi étrenddel?

kutyák esetében egyre több tanulmány készítője jut arra a konklúzióra, hogy a megfelelően összeállított növényi étrend még előnyösebb is lehet kedvenceink számára. A macskák esetében azonban sokkal ingoványosabb talaj a húsmentes etetés kérdése – írja a Prove.

A tulajdonos rengeteg kritikát kapott a vegán közösségtől az alapkoncepció miatt. Sokan igyekeztek rámutatni, hogy etikailag nem igazán fér össze a vegánság egy állatok kihasználására épülő üzleti modellel.

 

 

 

Megtanultunk együtt élni a tudattal, hogy vannak köztünk vegánok

Tízből mindössze három magyar követ valamilyen speciális étrendet, elsősorban ételallergia vagy intolerancia miatt egy friss felmérés alapján. Az ezzel kapcsolatos sztereotípiák visszaszorulóban vannak, az látszik ugyanakkor, hogy a férfiak jelentős része gondolja még mindig úgy, hogy a speciális étrendet követők csak divatból fordítanak hátat bizonyos ételeknek. Bővebben --->