Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Mávinform honlapján azt írta, hogy szombaton a Rózsák terén és a Papp László Budapest Sportarénában tartandó rendezvényekre érvényes belépővel rendelkezők, az azt igazoló regisztrációt felmutatva már pénteken déltől megkezdhetik díjmentesenBudapestre utazásukat.

  • A díjmentesség a MÁV-START és a GYSEV menetrendszerinti vonatjáratain a másodosztályú kocsikra érvényes.
  • Az esetlegesen szükséges felárat (InterCity), illetve első osztály igénybe vétele esetén az első- és másodosztály közötti különbözetet meg kell fizetni.
  • A díjmentes utazáshoz nem szükséges regisztrációs jegy váltása.

Mindenki ingyen utazhat az országban a pápalátogatás eseményei alatt

Ingyenes utazást biztosítanak Ferenc pápa magyarországi látogatása miatt. A vasúti és a távolsági buszközlekedésre, illetve a GYSEV járatain díjmentesen lehet utazni a pápalátogatáshoz kapcsolódó eseményekre. Bővebben>>>

Budapest környékéről, az agglomerációból is ingyen utazhatnak

A MÁV-HÉV menetrendszerinti járatainak és a Volánbusz agglomerációs járatainak Budapest közigazgatási határán kívüli szakaszain, valamint a Volánbusz, a Weekendbus, a G-Busline Kft., a Trans-Tour'90 Kft. és a Trans-Vonal Kft. menetrendszerinti helyközi járatain is díjmentes lesz az utazás, amelyhez nem szükséges menetjegy váltása.

Az emelt szintű szolgáltatást nyújtó Volánbusz-járat igénybevétele esetén azonban a távolsági kiegészítő jegyet meg kell váltani.

  • A vasárnapi budapesti, Kossuth téri pápai szentmisére érkezők szombaton és vasárnap egész nap díjmentesen utazhatnak.
  • Az utazás megkönnyítése érdekében vasárnap mentesítő vonatok, illetve egyes vonatok hosszabb viszonylatban közlekednek.
  • A MÁV-START 1500 kárpátaljai fiatal utazását is biztosítja a Kossuth téri pápai misére és, ha szükséges, több kocsival indítja a távolsági vonatokat.