ár

06.
24.
19:49

Gázáremelést kaphat a nyakába Európa, ezzel számol a Gazprom

A Gazprom azzal számol, hogy magasabb lesz az Európának idén szánt földgáz átlagára az általa eddig becsültnél - írja az Infostart.hu.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
06.
24.
16:25

Jelentős beruházás az Aldinál, változás jön a hűtőpultoknál és a pékségeknél is

Csütörtökön az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. cégvezetése és Biatorbágy polgármestere közösen átadták a vállalat új, 8800 négyzetméter alapterületű hűtőraktárát. A beruházás révén több mint 50 új munkahelyet hozott létre az áruházlánc Biatorbágyon, és újabb magyar élelmiszerekkel gazdagodik az Aldi üzleteinek kínálata. A nagyobb áruválasztéknak köszönhetően a vállalat látványpékségei és hűtőpultjai is átalakulnak - adta hírül a diszkontlánc.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
06.
24.
14:17

Áramfogyasztás: újabb rekord dőlt meg Magyarországon

A keddi rekord után megdőlt Magyarország nyári villamosenergia-fogyasztási rekordja szerdán is, a rendszerterhelés csúcsértéke elérte a 6814 megawattot (MW), 28,7 Celsius-fokos napi átlaghőmérséklet mellett - adta hírül a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
06.
24.
11:17

X-faktoros celebcégek: 85 százalékos haszon, 60 ezres adófizetés

Gáspár Laci vállalkozása olyan évet zárt tavaly, mint tavalyelőtt, Csobot Adél cégének viszont sikerült megdupláznia a bevételét. Istenes Bence cége ezúttal nagyon szerény eredménnyel zárt és nem fizetett osztalékot. Puskás Peti vállalkozása még csak most adta le a 2019-es beszámolóját, ami a NAV-nak is feltűnt. Lékai-Kiss Ramóna rendkívül nyereséges cége sem tett még közzé 2020-as beszámolót.

Szerző(k): Domokos Erika
06.
24.
10:15

A legmagasabb tét: 325 forint/euró jövőre

Van olyan elemző, aki szerint 325 forintig erősödhet a forint az euróval szemben, ám a szakértők többsége inkább a 350-es szintet tartja valószínűnek. A magyar jegybanktól kamatemelési sorozatot várnak.

Szerző(k): Komócsin Sándor
06.
24.
09:44

A vihar lekapcsolta a villanyt - rengeteg cseh lakásban elment az áram

Több tízezer háztartás maradt áram nélkül Csehországban az országon csütörtökre virradóra végigsöprő erős szélviharok és esőzések következtében - jelentette a cseh közszolgálati rádió.

Szerző(k): Csernátony Csaba
06.
23.
23:02

Rekordon zárt a Nasdaq

Vegyesen zártak a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói szerdán, a Nasdaq rekordmagasan zárta a napot - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
06.
23.
20:38

Merre jár a forint?

Szerda este fél 9 körülre visszatért a forint a kedd késő délutáni szintekhez a főbb devizákkal szemben.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
06.
23.
16:38

Enyhe emelkedéssel nyitott New York

Enyhe emelkedéssel nyitottak az irányadó New York-i tőzsdemutatók szerdán, a pozitív hangulat továbbra is annak köszönhető, hogy Jerome Powell, az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) elnöke előző nap kongresszusi meghallgatásán világosan jelezte, hogy nem fognak túl gyorsan kamatot emelni pusztán inflációs félelmek miatt - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
06.
23.
16:30

Történelmi rekord dőlt Magyarországon az áramfogyasztásban

Új történelmi rekordot ért el Magyarország nyári villamosenergia-fogyasztása 2021. június 22-én - jelentette be a MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító ZRt.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna