értékesítés

05.
01.
14:56

Indul a jegyértékesítés Magyar Kupa hétfői döntőjére

Délután 15 órától lehet jegyeket vásárolni a labdarúgó MOL Magyar Kupa hétfői döntőjére, a Puskás Arénában megrendezésre kerülő MOL Fehérvár-Újpest összecsapásra - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter
04.
29.
08:00

Egy remek év után: nagy dobásra készül a magyar lakberendezési lánc

Nem érintette kedvezőtlenül a járványhelyzet a jövőre 30 éves magyar tulajdonú DIEGO Kft.-t, amely az elmúlt egy évben is dinamikusan tudott növekedni, forgalomban és boltszámban egyaránt. Az elmúlt 30 év alatt 100 millió négyzetméter burkolóanyagot értékesítettek. A piacvezető lakberendezés hálózat május elején indítja megújított webáruházát (diego.hu), ezzel országos szinten a teljes kínálati palettával szolgálhatja ki a megnövekedett vásárlói igényeket. A jelentős választékbővítést végrehajtó társaság a közép-európai régiókban és a Balkánon is terjeszkedni kíván új online boltjával.

Szerző(k): Napi.hu
04.
26.
12:39

Kaszálnak a szocialista idők lengyel pénzérméi

Lengyelországban a bezártság idején növekedett a népszerűsége a pénzérmék gyűjtésének, és meglepő módon a szocialista időkben vert érmék viszik a prímet.

Szerző(k): Barabás Júlia
04.
22.
10:44

Fordulat előtt áll az autóértékesítés

A nehéz helyzetben lévő autógyártók igyekeznek magukhoz vonni a kiskereskedők árrésének egy részét. Ehhez az újfajta online értékesítési eszközöket vetnék be - írja a Magyar Nemzet. A lapnak ugyanakkor Gablini Gábor, a GÉMOSZ elnöke azt mondta, hogy a gyártóknak továbbra is nagy szükségük van a jól képzett kereskedőkre, ezért nem számít jelentős átrendeződésre.

Szerző(k): Szász Péter
04.
20.
17:56

Nagy változásra készül az Aldi a tészta- és rizstermékek értékesítésénél

Az áruházlánc új rendszert tesztel a műanyag hulladék csökkentésére azzal, hogy csomagolásmentes tészta- és rizstermékek értékesítésébe kezd, mely a kimért zöldség és gyümölcs árusítás folyamatához hasonlóan működik - írja a magyarmezőgazdaság.hu.

Szerző(k): K. Kiss Gergely