észak-írország

04.
09.
23:20

Kim Dzsongun halálos éhínségre figyelmeztet

Észak-Korea vezetője beismerte, hogy az ország nagyon rossz gazdasági helyzetben van, és éhínségre is lehet számítani, sőt még nehezebb Nehéz Menetelésre kell számítani - írja a 444.hu a BBC-re hivatkozva.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
09.
07:02

Folytatódnak az összecsapások Észak-Írországban

Folytatódtak péntek hajnalban az évek óta nem tapasztalt súlyosságú zavargások az észak-írországi felekezeti konfliktus több gócpontjában.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
04.
05.
15:46

Riasztó kivándorlás indult Észak-Koreából

Észak-Koreában már nem csupán az átlagembereket sújtja a pandémiával összefüggő gazdasági válság, amely a legalapvetőbb szükségleti javakat is hiánycikké teszi, hanem a diplomatákat is, ami szokatlan lépésre késztette Oroszország külügyminisztériumát.

Szerző(k): Komócsin Sándor
04.
02.
08:53

Vakcinával segítik a szerbek Észak-Macedóniát

Húszezer adag Szputnyik V vakcinát adományozott Szerbia Észak-Macedóniának csütörtökön, és a bejelentések szerint néhány napon belül újabb húszezer adag orosz oltóanyagot ad át az MTI szerint.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
01.
14:08

Totális szigor, és áruhiány Észak-Koreában, menekülnek a diplomaták

Csoportokban hagyják el Phenjant az ott dolgozó külföldi diplomaták a Covid-19 miatt bevezetett kemény szigorítások és a nélkülözés miatt - közölte a Facebookon csütörtökön megjelent közleményében az észak-koreai fővárosban működő orosz nagykövetség.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
03.
23.
19:24

Íme a brexit sok kicsi nyertese

Nincs egyértelmű egyedüli győztese annak, hogy a brexit miatt egy csomó munkahely a pénzügyi szektorban átköltözött a kontinensre. E helyett Európában több város is egyszerre profitált a britek kiválásából. Ez még változhat.

Szerző(k): Lovas-Romváry András