ügyfélszolgálat

05.
18.
21:26

Adóbevallás: hosszított nyitva tartás lesz a NAV-nál

Hosszított nyitva tartás lesz a NAV központi ügyfélszolgálatain csütörtökön - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az MTI-vel.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
21.
12:03

Izzanak a vonalak a Mabisznál az autós kötelező biztosítás miatt

Megugrott a fedezetlenségi díjakkal kapcsolatos érdeklődés a Mabisz ügyfélszolgálatánál. Tavaly is több mint 20 ezer alkalommal keresték meg fogyasztóvédelmi célból, hiteles információk közvetítésére létrehozott ügyfélszolgálatát, főleg az autós biztosítások miatt – közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz).

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
01.
15:03

Szinte a karácsonyi rohamig pörgött fel az eMagnál a házhozszállítás

Miután bejelentették, hogy április 4-ig ingyenesen kiszállítják a megrendelt termékeket, mintegy 40 ezer rendelés futott be az online kereskedőhöz. Az eMag közlése szerint a 70 ezer termék kiszállítása mintegy másfélszer nagyobb a tavaly számláltnál; a koronavírus-járvány miatt elrendelt boltbezárásoknak az pedig egyenes következménye, hogy a csomagpontos átvétel népszerűsége is megnőtt.

Szerző(k): Szabó M. István
09.
19.
15:33

Telenor-ügyfelek, figyelem! Hétvégén leáll több szolgáltatás

Hétvégén tervezett karbantartást végez ügyfélkiszolgáló rendszerein a Telenor. Ez alatt a legtöbb ügyintézési lehetőségre sem személyesen az ügyfélszolgálaton, sem az internetes felületeken nem lesz lehetőség.

Szerző(k): Szabó Dániel
09.
10.
16:58

Telenor-ügyfelek, figyelem: megszakadnak egyes szolgáltatások a jövő héten

Jövő héten tervezett karbantartást végez ügyfélkiszolgáló rendszerein a Telenor. Az érintett, kétnapos időszakban semmilyen formában nem lehet majd zökkenőmentesen ügyeket intézni - írja a hvg.hu.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
08.
15.
14:32

Költözik az egyik legforgalmasabb NÚSZ-iroda

Új helyre költözik Székesfehérváron a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) ügyfélszolgálati irodája, amely évente több mint 11 ezer ügyfelet szolgál ki - adta hírül a cég.

Szerző(k): Szász Péter
07.
19.
15:34

Bezárják a Fővárosi Vízművek ügyfélszolgálatát Budán

A Fővárosi Vízművek XI. kerületi Barázda utcai ügyfélszolgálati pultja átszervezés miatt 2019 július 31-én véglegesen bezár. A kirendeltség helyett helyett már csak egy helyen intézhetők a személyes megjelenést igénylő ügyek.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
06.
17.
07:18

Félmillió céges számla letiltása is jöhet júniusban

A vállalati számláknál okozhat gondot az ügyfélazonosítás hiánya - írja a Világgazdaság.

Szerző(k): Szabó M. István
05.
17.
12:14

Kijött a figyelmeztetés: több funkció leáll az Ügyfélkapun

A hétvégén előre tervezett karbantartást hajtanak végre.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
02.
16:16

Autózik szombat este? Nem tud majd matricát venni

Szombat estétől vasárnap reggelig, azaz május 4-én 20 órától május 5-én reggel 8 óráig a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. informatikai rendszerfejlesztést hajt végre, így átmenetileg nem lesznek elérhetők az útdíjfizetési szolgáltatások - közölte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ).

Szerző(k): Domokos Erika