üzlet

06.
17.
10:36

2+2+2-es megoldás a magyar Spartól

Két új boltot nyitott a Spar kettőt pedig felújított - közel 2 milliárd forintból.

Szerző(k): Csernátony Csaba
06.
03.
19:04

Az USA az asztalra csapott a bolgár korrupció miatt

Az Egyesült Államok szerdán átfogó korrupcióellenes szankciókat vezetett be befolyásos bolgár oligarchák és korrupt politikusok, üzletemberek, valamint több mint 60 céggel szemben - írja a Politico.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
06.
02.
10:19

Lelepleződtek a vírusszkeptikusok

Jól jártak anyagilag a vírusszkeptikus celebek a járvány tagadásával, illetve azzal, hogy azt mondták százezres közönségüknek, hogy a vitaminok és az étrend-kiegészítők hatásosak a koronavírus-betegség elleni védekezésben.

Szerző(k): Komócsin Sándor
06.
01.
10:02

Megtörtént a fordulat: állva hagyta a Lidl a Tescót Magyarországon

Sokakban felmerült már tavaly egy kérdés: vajon megelőzi-e a Lidl a Tescót 2020-ban? Ez megtörtént, sőt! A Lidl mindenkit lefutott 2020-ban. Már egy évvel korábban is lehetett látni a nagyon céltudatos előremenetelt, de kevés volt akkor a 12 hónap. Most viszont a diszkontlánc szignifikáns különbséggel vette át az első helyet a magyar piacon - derül ki a Trade magazin FMCG kereskedelmi rangsorából.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
05.
25.
06:40

Már a válság előtti szintnél is jobb a gazdasági szereplők hangulata Magyarországon

A GKI konjunktúraindexe az áprilisi, példátlanul nagy emelkedés után májusban sokkal kisebb, de azért jelentős lépést tett felfelé, s ezzel elérte tavaly februári, vagyis a járvány előtti szintjét. A GKI-nak az EU támogatásával készített felmérése szerint az üzleti várakozások utoljára 2019 végén voltak ilyen optimisták, a fogyasztóiak viszont még elmaradtak tavaly márciusi, vagyis válság előtti szintjüktől.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
05.
24.
14:00

Koronavírus: kell távolságtartás, ha sorállás alakul ki egy bolt bejárat előtt a járdán?

A közterületen megszűnt a távolságtartás, de a bolt előtti sorállásnál nem, mivel a boltos maszkos, négyzetméter szabály maradt. Emellett csak most törölték ki a jogból a boltos idősávot - goglalta össze a helyzetet a Blokkk.com.

Szerző(k): Domokos László