DAX

05.
14.
09:17

Nagy a jókedv Európában

Indexemelkedéssel indult pénteken a kereskedés a főbb európai értékpapírpiacokon.

Szerző(k): Domokos László
05.
11.
21:30

Amerika és Európa is vörösben úszott

Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
11.
10:11

Vörösben Európa és Budapest is

Erős mínuszokban nyitottak a főbb nyugat-európai részvénypiacok kedden, miután előző nap New Yorkban újabb erős eladási hullám indult a technológiai részvények körében, ami lerántotta az indexeket az ázsiai piacokon is - írja az MTI. A BUX

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
11.
08:58

Mínuszba eshet Budapest és Európa

Eséssel indulhat a kereskedés kedden a Budapesti Értéktőzsdén az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője, Varga Zoltán szerint.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
10.
19:20

Nagyrészt emelkedtek az európai tőzsdék

Túlnyomórészt emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdeindexek hétfőn, a bányaipari részvények árfolyamát megdobta a nyersanyagok drágulása, a ciklikus részvényekét pedig a gazdaságok újranyitását és a laza monetáris politikát övező optimizmus húzta felfelé.

Szerző(k): Szász Péter
05.
07.
20:26

A budapesti mínuszban, a nyugat-európai tőzsdék pluszban zártak

A BUX 0,7 százalékos csökkenéssel zárt pénteken. A nyugat-európai tőzsdékre jó hatást gyakoroltak a közölt erős gyorsjelentések és kedvező gazdasági adatok, emelkedéssel zártak.

Szerző(k): Domokos Erika
05.
07.
11:30

Erősödéssel nyitott a tőzsde Nyugat-Európában

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken, és még az olaj ára is emelkedett kissé - adta hírül az MTI.

Szerző(k): Szabó M. István
05.
06.
18:15

Emelkedéssel zárt Nyugat-Európa

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön, a befektetők a vállalati gyorsjelentésekre és az angol jegybank új pénzügypolitikai jelentésére figyeltek. Az előzetes adatok szerint a londoni FTSE-100 mutató 0,50 százalékos, a frankfurti DAX-index 0,21 százalékos, a párizsi CAC-40 index 0,28 százalékos, a madridi IBEX 0,19 százalékos, a milánói FTSE MIB pedig 0,17 százalékos pluszban fejezte be a kereskedést - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter
05.
06.
09:30

Budapest és a fontosabb európai indexek is pozitívan nyitottak

A budapesti tőzsde a szerdai záróértékéhez képest 0,03 százalékkal erősödött. Európában is zöldnyitás volt a vezető indexeken.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
06.
08:09

Az olajár diktálhat a tőzsdéken

Vegyes kezdésre lehet számítani csütörtökön a főbb európai értékpapírpiacokon. A vezető indexek a tőzsdén kívüli forgalomban kialakult árfolyamok alapján 0,1 százalék körüli, csekély mértékben mozdulhatnak el pozitív és negatív, de inkább pozitív irányba a kereskedés kezdetén - írja az MTI. Nyolchetes csúcsa körül az olajár.

Szerző(k): Szabó Dániel