autowallis

07.
19.
09:40

Hatalmas lépést tesz a környezetvédelem felé a tőzsde autós vállalata

Hatmilliárd forint összegben bocsáthat ki zöldkötvényeket az AutoWallis az MNB Növekedési Kötvényprogramja keretében, miután a Scope Ratings megerősítette a társaság B+ hitelminősítői besorolását. A tőzsde autós vállalata a kibocsátást július 23-án zárt körben tervezi, a befolyó összeget a korábban elfogadott zöld finanszírozási keretrendszerben lefektetett elvek mentén kívánja felhasználni.

Szerző(k): Herman Bernadett
07.
15.
11:55

Jól megy idén az autóeladás, előrelépett az AutoWallis

Tovább folytatódott a kedvező trend a második negyedévben is az AutoWallis Csoportnál, így összességében közel négyszeresésre ugrott a tőzsde autós vállalatának gépjármű értékesítése – közölte a cég.

Szerző(k): Rácz Gergő
07.
12.
09:29

Küszöbön a nagy lehetőség: a kisbefektetők is beszállhatnak végre a tőzsde autós cégébe

Korábbi terveivel összhangban nyilvános forrásbevonást tervez az AutoWallis, mellyel kapcsolatban megtette a szükséges előkészítő lépéseket. A tőzsde autós vállalata a korábban meghirdetett növekedési stratégiájának finanszírozásához 4-6,5 milliárd forint közötti intézményi és lakossági forrásbevonást tervez, amely hozzájárulhat ahhoz, hogy a vállalat az évtized végére a közép-kelet-európai régió meghatározó autókereskedelmi és mobilitási szolgáltatója legyen.

Szerző(k): Herman Bernadett
07.
07.
09:32

Meglovagolják a villanyautó-boomot

Összehangolja e-mobilitási szolgáltatásait az Alteo és az AutoWallis azzal a céllal, hogy a jövőben összehangolják az e-mobilitáshoz kapcsolódó szolgáltatásaikat. A Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett vállalatok megállapodásának alapja, hogy mindketten elkötelezettek a fenntartható és a transzparens működés, továbbá a zöld gazdaságra való átállás mellett. A megállapodás az e-autók töltéséhez kapcsolódó innovatív energetikai megoldások értékesítésére is kiterjed.

Szerző(k): Szabó M. István