autowallis

08.
31.
13:07

Stagnáló eredménnyel zárt az AutoWallis

Az AutoWallis árbevétele 38,2 milliárd forint volt az első félévben, ezzel lényegében stagnált az előző évivel összevetve.

Szerző(k): Rácz Gergő
08.
06.
16:16

Bevásárolt az AutoWallis

Újabb 20 százalékos részesedéssel többségi, 60 százalékos tulajdont szerez az AutoWallis Nyrt. az Iniciál Autóház Kft.-ben - közölték a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Szerző(k): Domokos Erika
07.
31.
10:51

A járvány sem tett be az Autowallisnak

A koronavírus-járvány hatására jelentősen romló külső környezet ellenére jóval a piaci átlag felett teljesített az AutoWallis újgépjármű-értékesítése az első félévben: miközben Magyarországon átlagosan 25 százalékkal, addig az AutoWallisnál mindössze 5,6 százalékkal csökkentek a hazai eladások. A magyar tőzsde autós vállalatának nemzetközi értékesítése is 15,6 százalékkal bővült, így összességében 2,8 százalékkal növekedtek az újgépjármű-eladások - közölte a cég pénteken.

Szerző(k): Szabó Dániel
07.
23.
13:59

Nagy bejelentést tett az AutoWallis

Jelentős lépést tesz a nemzetközi terjeszkedés terén az AutoWallis, miután az Opel márka importőre lehet Horvátországban, Szlovéniában és Bosznia-Hercegovinában - tette közzé a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
06.
30.
16:16

Az Appeninntől vásárolt ingatlant az AutoWallis

Megvásárolt egy budapesti ingatlant az AutoWallis Nyrt. az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt.-től - jelentették be a tranzakció résztvevői kedden, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. A vételárat nem közölték.

Szerző(k): Szepesi Anita
05.
27.
10:52

Növekvő árbevételről és csökkenő nyereségről jelentett az AutoWallis

Az AutoWallis csoport az első negyedévben 10 százalékkal, 20,2 milliárd forintra növelte árbevételét, a teljes átfogó eredmény 582 millió forint veszteség lett átmeneti és egyszeri hatások miatt, szemben az előző év azonos időszakának 116 millió forintos nyereségével szemben - közölte a társaság szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Szerző(k): Szepesi Anita
05.
04.
13:19

Új igazgatósági tagot neveztek ki az AutoWallisnál

Dévai Gábort nevezte ki új igazgatósági tagnak az AutoWallis Nyrt. közgyűlése nevében eljáró igazgatóság, ezzel hattagúra bővült a vezető testület - adta hírül a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett vállalat.

Szerző(k): Szász Péter
04.
19.
08:01

Sorra maradnak el a tőzsdei cégek közgyűlései

A tőzsdei szabályok szerint a tőzsdén jegyzett társaságoknak április 30-ig kellene megtartani éves rendes közgyűlésüket, ám a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben a már összehívott közgyűlés sem tartható meg a részvényesek személyes részvételével, ehelyett a tőzsdei cégeknél az igazgatóság hozhat határozatot a napirenden szereplő kérdésekben, a kormány április 10-i rendeletével összhangban - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter
04.
17.
13:24

Nem tart közgyűlést az AutoWallis

A koronavírus-járványra és az ezzel kapcsolatos jogszabályi rendelkezésekre tekintettel elmarad az AutoWallis április 30-ra összehívott éves rendes közgyűlése - közölte a társaság pénteken.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
09.
17:19

Autós kötvényeket dobtak a piacra az MNB segítségével

Túljegyzéssel zárult az AutoWallis csütörtöki aukciója a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Kötvényprogramja keretében. Az ajánlatokból elfogadott 3 milliárd forint névértékű 10 éves kötvényt 2,827 százalékos átlagos hozammal vásárolták meg az intézményi befektetők.

Szerző(k): Herman Bernadett