bútor

03.
22.
18:36

Büntetőeljárás alá vonták az Ikeát Franciaországban

Büntetőeljárás indult az Ikea svéd cég és korábbi menedzserei ellen a franciaországi Versailles-ban, mert állítólag éveken át kémkedtek a vállalat munkatársai után - idézi a hírt az atv.hu.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
03.
22.
18:19

Robbantott a régióban a Vivre online lakberendezési áruház

A Vivre éves árbevétele tavaly 50 százalékkal 61 millió euróra nőtt, amelynek 8 százaléka Magyarországon realizálódott - közölte az online lakberendezési áruház hétfőn az MTI-vel.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
03.
07.
09:54

Ismét tömegek próbálnak bejutni az Ikeába

Vasárnap is tömegek próbálnak bejutni az Ikea-áruházakba a kéthetes zárás előtt - írja a Telex, amelynek egyik olvasója küldött fotót a soroksári áruház előtt kígyózó sorról.

Szerző(k): Szász Péter
03.
05.
07:08

"Utánunk már a roncstelep következik"

Egy elrozsdásodott budafoki szocialista gépgyár közepén működik egy vállalkozás, ami sokkal előbb lett Európa-szerte ismert, mint hogy megjelentek volna a magyar vásárlói. Alapanyagai szinte romok, legtöbbjük már tényleg, de tényleg semmire sem jó, ennek ellenére folyamatosan szállítanak a német, svájci és a skandináv piacokra, megkereste őket a McDonald’s, a filmesek meg szinte egymásnak adják a kilincset.

Szerző(k): Molnár Csaba
01.
28.
11:26

Önti a pénzt Magyarországra az Ikea

Több mint 8 százalékkal növelte árbevételét tavaly a magyar Ikea, az online boltban pedig egy-egy vásárlás során több mint 57 ezer forintot költöttek a vevők. A svéd cég közel 21 milliárd forintot tervez elkölteni a következő három évben.

Szerző(k): Csernátony Csaba
12.
22.
12:29

Digitális megoldásokon dolgozik az Ikea

Egyre erősebb az IKEA az online értékesítésben, de továbbra is a hagyományos vásárlásból érkezik a nagyobb bevétel - írja a Világgazdaság.

Szerző(k): Szász Péter
12.
07.
13:50

Meghökkentő döntést hozott az Ikea

Az Inter Ikea Systems B.V., a globális Ikea franchise anyavállalata azt az érzelmes, ámde racionális döntést hozta, hogy búcsút vesz a bútorcég katalógusától - adta hírül a társaság.

Szerző(k): Domokos László
12.
04.
17:04

Erre számít az Ikea

Novemberben 5 százalékkal nőtt az Ikea magyarországi forgalma a tavaly novemberihez képest, és a várakozások hasonlóak decemberre is - közölte a vállalat az MTI megkeresésére pénteken.

Szerző(k): Szepesi Anita
11.
26.
14:58

Rekordforgalmat ért el a Jysk Magyarországon

A Jysk az árbevételét növelve, az eddigi legmagasabb forgalmát érte el Magyarországon a 2019/2020-as pénzügyi évben a koronavírus járvány ellenére - közölte a vállalat.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
10.
27.
06:41

A magyar Jysk legyőzte az Ikeát? - Kiderült, hol vásárolnak a magyarok

Bár a Jysk- és Ikea-áruházakba is sokan járnak, a magyarok több mint negyede, a most új tulajdonoshoz került Kika kedveltsége visszafogottnak mondható. A legtöbben a többi bútorboltot választják - derül ki a Napi.hu számára a Pulzus Kutató által készített friss közvélemény-kutatásból.

Szerző(k): Csernátony Csaba