bajnai_gordon

05.
21.
18:28

Bajnai: a Fidesz és a Jobbik iránya ugyan az, kifelé Európából

A Fidesz és a Jobbik között csak fokozatbeli különbség van, az irány ugyanaz, mind a két párt kifelé viszi Magyarországot Európából - jelentette ki Bajnai Gordon, az Együtt-PM európai parlamenti (EP) listavezetője szerdán Szegeden.

Szerző(k): MTI
05.
16.
16:14

A kormány pénzosztását kritizálta Bajnai

Bajnai Gordon: a kormány nem lehívni, hanem lenyúlni akarja az uniós forrásokat.

Szerző(k): MTI
05.
15.
19:40

Bajnai: Orbán beszéde Magyarország érdekei ellen hatott

Az önrendelkezés, a nyelvhasználat védelme és a kettős állampolgárság fontos nemzeti érdek, amit a területi integritásukat védő demokratikus országokat támogatva, velük szövetségben és nem velük szemben kell elérni - mondta Bajnai Gordon csütörtökön Pécsett.

Szerző(k): MTI
05.
08.
19:40

Ezért van veszélyben 1500 milliárd forint kifizetése Bajnai szerint

Az Európai Unió azért nem fizeti ki a Magyarországnak járó támogatási összegeket, mert fél, hogy ellopják az európai adófizetők pénzét - mondta Bajnai Gordon csütörtökön Debrecenben.

Szerző(k): MTI
04.
26.
15:34

Bajnai: Nem elég csapatban utálni Orbánékat

Az Együtt-PM szerint kettős tétje van a május 25-i európai parlamenti választásnak: a magyar érdekek brüsszeli képviselete mellett a választók azt is eldönthetik, ki vezetheti a következő időszakban az ellenzéki összefogást, írja az MTI. Erről Bajnai Gordon, az Együtt-PM vezetője és EP-választási listavezetője beszélt szombaton, a pártszövetség EP-választási programbemutatóján.

Szerző(k): Index.hu
04.
21.
15:31

Az Orbán-kormányt bírálta a kormányközeli elemzőcég vezetője

Heim Péter, a Századvég Gazdaságkutató vezetője a Heti Válasznak adott interjújában a kormányközeli kutatóintézethez képest szokatlanul kritikus véleményt fogalmazott meg a Fidesz politikájával kapcsolatban. Igaz, minderre a választások után került sor.

Szerző(k): Index.hu
04.
12.
18:54

Megújulásról és küzdelemről beszélt Bajnai

Bajnai Gordon szerint a múlt vasárnap elszenvedett választási vereség után a májusi EP-választás lehetőséget ad az Együtt-PM-nek a szépítésre. Az európaiságot akarják képviselni a magyar politikában és Magyarországot Európában. A pártszövetség vezetője szombati, budapesti kampánynyitójukon ígéretet tett arra, hogy a kampányban úgy fog küzdeni, mintha az életéért küzdene. Ugyanezt kérte a megjelentektől is.

Szerző(k): MTI
04.
08.
08:01

Együtt-PM: hogyan lesz meg az önálló frakció?

Bár az országgyűlési képviselőválasztásoknak még nincs hivatalos eredménye, az előzetes számítások szerint az a legvalószínűbb, hogy az Együtt-PM jelöltjei közül négyen kerülnek be az új országgyűlésbe, így nincs meg a frakció alakításához szükséges törvényi létszám.

Szerző(k): Napi.hu
04.
07.
00:13

Így látja Bajnai a választásokat

Az Együtt-PM és a kormányváltók számára súlyos kudarc, a támogatóknak pedig súlyos csalódás a választás eredménye - jelentette ki Bajnai Gordon a pártszövetség eredményváró rendezvényén vasárnap éjszaka Budapesten.

Szerző(k): MTI
04.
06.
19:57

Bajnai csalódott

Az alacsony részvételt fogadta csalódottan az Együtt-PM vezetője.

Szerző(k): Inforádió