bankár

04.
28.
16:46

Amikor a futár veri a bankárt

A járványhelyzet alatt a futárcégek és webáruházak is maguk mögé utasították a bankokat és biztosítókat. A járványidőszak vesztesei pedig a bankok, biztosítók, valamint a mobil-, internet- és kábeltévé-szolgáltatók lettek. A közvélekedéssel ellentétben mégsem igazán panaszkodósak a magyarok, legalábbis nem az interneten, viszont jó részük kifejezetten hirtelen haragú. Felmérés készült az online marketing hatásairól.

Szerző(k): Molnár Csaba
03.
08.
15:16

Rafinált csaló OTP-s bankár bukott le, éveken át szívta a bank vérét

260 millió forintot sikkasztott el az OTP volt dél-dunántúli régióvezetője, F. Balázs, aki még az otthoni bevásárlást is a bank pénzéből intézte. A 19 vádlott között menő borászok és luxuséttermek vezetői is vannak, akiknél a férfi a bank pénzén mulatozott - írja a Bors.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
11.
21.
14:57

Elfogtak Magyarországon egy orosz bankárt

Őrizetbe vették a csődbe ment orosz Sztratyegija kereskedelmi bank igazgatótanácsának tanácsadóját Magyarországon – írja az Index az orosz legfőbb ügyészség közlése nyomán.

Szerző(k): Szász Péter
09.
27.
14:59

Százmilliókat sikkasztott az egyik magyar bankár

Több száz millió forintos sikkasztással vádolják az egyik országos bank dél-dunántúli regionális privátbanki vezetőjét - írja a Bors Online. A vád szerint G. Erik és titkárnője, B. Gabriella egy amerikai-magyar üzletember számlájáról lopott el 160 millió forintot, és további 180 milliót sajátjaként kezelt.

Szerző(k): Herman Bernadett
01.
29.
08:14

Mennyit lehet keresni az MNB-ben? Sokat (frissítve)

Immár harmadik éve folyamatosan nő az MNB-ben dolgozók száma, akik mintegy 600 ezer forintos 2018 decemberi bruttó átlagkeresete csaknem a duplája volt az országosnak, de a pénzintézetekben, biztosítókban tevékenykedőkét is jócskán meghaladta - számolt be az Mfor.hu.

Szerző(k): Domokos László
01.
02.
10:50

Meghökkentő karrier várja az exbankárokat

Akkora az egészségügyi munkaerőhiány Belgiumban, hogy átképzési programokat indítottak a feleslegessé vált banki dolgozók számára - írja a hvg.hu a Le Figaro és a L'Echo hírére hivatkozva.

Szerző(k): Szepesi Anita
11.
17.
17:12

Elhunyt Princz Gábor

Elhunyt Princz Gábor, a Postabank egykori elnök-vezérigazgatója - írta Princz Gábor családja közleménye alapján az ATV.

Szerző(k): Domokos László
10.
03.
15:02

Jelentős változás a hazai bankárképzésekben

Együttműködési megállapodást kötött a pénzügyi továbbképzés elősegítése érdekében a Budapest Institute of Banking (BIB) és a Nemzetközi Bankárképző Központ - közölték az oktatási központok vezetői szerdán az MTI szerint.

Szerző(k): Szabó Dániel
09.
25.
10:22

Hatvanmilliót csalt el a banki alkalmazott - itt a vádemelés

Csalás miatt vádat emeltek egy banki tanácsadóként dolgozó férfi ellen, aki több mint 60 millió forint kárt okozott munkahelyének - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség az MTI-t kedden.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
05.
16.
14:22

Hamarosan soha nem látott vagyonok cserélnek gazdát

Egyre több sikeres magyar családi vállalkozás áll generációváltás előtt. Mit lehet tenni annak érdekében, hogy ne bedőlés legyen a folyamat vége? Felkészülnek az újfajta pénzügyi elit alakulatok.

Szerző(k): Domokos László