bankfiók

04.
27.
14:50

Sorra tűnnek el a bankok a német utcákról

Németországban egyre több bankfiókot zárnak be a digitalizáció előrehaladása miatt. Tavaly a számuk 11,5 százalékkal, 23 588-ra csökkent - jelentette a frankfurti Bundesbank német jegybank. Bár Magyarország kisebb ország, de egy bő évtized alatt tűnt el 2500 fiók.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
20.
15:19

Megnyílt Debrecenben a jövő bankfiókja

Nincs sorszám, nincs ügyintézői pult, mivel az ügyintéző maga fogadja a vendéget, akit bekísér egy külön tárgyalóba. Így fest az új Erste fiók Debrecenben.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
13.
09:37

A magyar lakosság harmada még mindig szabadságot vesz ki, ha bankba készül

Bár lehetne időpontot kérni, vagy online is ügyet intézni, a lakosság egyharmada még mindig inkább szabadságot vesz ki, ha bankba készül - derül ki az OTP Bank legfrissebb reprezentatív kutatásából.

Szerző(k): Herman Bernadett
03.
09.
12:11

Banki ügyfelek, figyelem: Így lehet ügyet intézni a lezárás ideje alatt

Az MNB az újabb vírushullám okozta veszélyhelyzet időszakában is szorgalmazza, hogy a hitelintézetek – a fertőzésveszély csökkentésére tett folyamatos intézkedések mellett – tartsák nyitva fiókjaikat és szükség esetén fogadják a személyes panaszokat is. A jegybank továbbra sem támogatja az egy napnál hosszabb bankszünnapot, időleges bezárás idején pedig elvárja, hogy megyénként legalább egy fiók kiszolgálja az ügyfeleket, akik megfelelő tájékoztatást is kapjanak kiszolgálásuk lehetőségeiről.

Szerző(k): Herman Bernadett
02.
23.
18:28

Innovatív bankfiókot nyitott az OTP

Innovatív bankfiókot nyitott Temesváron az OTP Bank Románia, amely folytatja ezáltal országos fiókhálózatának bővítését - közölte a pénzintézet az MTI-vel.

Szerző(k): Domokos Erika
11.
30.
12:12

Megszűnik egy frekventált helyen lévő Erste-fiók

Bezárja Krisztina téri bankfiókját az Erste Bank - derül ki az ügyfeleknek küldött levélből.

Szerző(k): Szász Péter
08.
27.
15:28

Fokozza a szigort fiókjaiban az OTP

Szeptember 1-től kötelező lesz a maszkviselés az OTP Bank fiókjaiban, a gyerekeknek is. A fiókokban átlagosan a korábbi ügyfélszám 75 százalékát mérik a vírus kitörése óta.

Szerző(k): Rácz Gergő
07.
21.
07:08

Eltűnt 2500 bankfiók Magyarországon

Nagyjából 2500 bankfiók tűnt el egy bő évtized alatt Magyarországon, jelenleg alig 1900 egység működik. A bankok a nyereséges éveikben is sorra zárják be a fiókokat, amelyekből a lakosság számához mérten Magyarországon nincs is olyan sok.

Szerző(k): Herman Bernadett
06.
23.
14:16

Új bankfiók nyílt Budapesten

Új fiókot nyitott a Takarékbank az InfoParkban található központi irodájának földszintjén. A környéken eddig csak egy bankfiók működött - adta hírül a pénzintézet.

Szerző(k): Szász Péter
05.
12.
15:16

Kiderült az igazság a magyar lakosság pénzügyeiről

Még mindig sokan vannak, akik csak a fiókban tudnak banki ügyet intézni, hitelt a lakosság fele semmiképp nem venne fel - állapította meg egy kutatás.

Szerző(k): Herman Bernadett