bicikli

02.
28.
10:39

Ismét lesz támogatás elektromos bringákra

A Klíma- és Természetvédelmi Akcióterv keretében hétfőtől újra lehet pályázni az elektromos kerékpárok vásárlásának támogatására.

Szerző(k): Rácz Gergő
02.
11.
11:33

Lesz elég bicikli Magyarországon?

A vendéglátósok ismert gondjai mellett kevesebb szó esik egy másik ágazat, a kerékpárüzlet mizériáiról a koronavírus járvány miatt. Itt nem a kereslettel, hanem a kínálattal van a gond, ami sok bosszúságot okoz a biciklizés szerelmeseinek, és úgy tűnik, egyelőre nem számíthatnak jó hírekre.

Szerző(k): Komócsin Sándor
02.
07.
07:20

Újabb kérés érkezett a Legóhoz

Virtuális ötletládát is fenntart a Lego a rajongóknak: a Lego Ideas oldalon bárki megoszthatja a Legóból készített alkotását, ha az ötlet elég támogatót kap, akkor akár a boltok polcain is megjelenhet. Egy holland férfi most azt szeretné, ha tovább zöldülnének a Lego-városok és szélesebb biciklisávokért kampányol.

Szerző(k): Csernátony Csaba
02.
03.
14:10

Siófokról elbiciklizhet Pécsre

Siófok és Pécs, valamint Szigetvár és Kaposvár között terveztet kerékpárutakat az állami NIF Zrt. Az előbbi mintegy 90, míg az utóbbi 56 kilométer hosszú lesz.

Szerző(k): Németh Géza
02.
02.
20:24

Térképre tették a budapesti és a környékbeli bringaszervizeket

A Kerékpárosklub közösségi gyűjtéssel összerakta Budapest és több környékbeli település kerékpárboltjainak és szervizeinek térképét.

Szerző(k): Domokos Erika
01.
05.
08:40

Új távlatok nyílnak a Balatonnál

A Budapest-Balaton biciklis összeköttetés kiépítése mintegy 17, a Balatoni Bringakör korszerűsítése 31 kilométeren folytatódik 2021-ben. A legjelentősebb hazai kerékpáros fejlesztések közé tartozó beruházások Balatonakarattyánál kapcsolódnak össze - adta hírül az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Szerző(k): Domokos László
12.
03.
18:24

Jó hírt kaptak a biciklisek a BKK-tól

Három hónappal meghosszabbodik a díjmentes kerékpárszállítás szeptemberben indult tesztidőszaka - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
11.
28.
20:30

Egy korszak vége: vasárnap éjfélkor leáll a Mol-Bubi

Leáll a MOL Bubi vasárnap 23:59-kor, így hétfőtől nem lehet kerékpárt felvenni a 158 gyűjtőállomás egyikén sem - adta hírül a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. A tervek szerint a közbringarendszert tavaszra megújítják.

Szerző(k): Domokos László
11.
06.
17:30

Megakadályozná a kormány a Bubi teleltetését

A Mol Bubi megújítása szükségszerű, de jelen pillanatban a járvány elleni sikeres védekezés a legfontosabb érv a közbringarendszer időszerűtlen leállítása ellen.

Szerző(k): Rácz Gergő
11.
04.
18:09

November végétől leáll a Mol Bubi

November végétől szünetel a Mol Bubi a közbringarendszer megújításának előkészítő munkái miatt - közölte Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.

Szerző(k): Szepesi Anita