biztonság

03.
31.
16:42

Szereti a bárányhúst? Erről jobb, ha tud!

A bárány az egyik legősibb és legelterjedtebb húsvéti jelkép, ennek ellenére hazánkban alig fogyasztanak bárányhúsból készült ételt ilyenkor - hívja fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Szerző(k): Szász Péter
03.
30.
08:11

Üveges tormákat tesztelt a hatóság: 15 esetben eljárás indult

A húsvéti terméktesztjén 26 üveges tormát vizsgált a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A szezonális Szupermenta teszten 15 torma esetében jelölési hibák miatt indult hatósági eljárás - közölte a hatóság.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
03.
29.
06:21

Biztonsági rés miatt adott ki sürgős frissítést az Apple

Frissen került bele, de a hackerek már kihasználják az egyik nem régi iOS-frissítés okozta biztonsági rést. A gyártó gyorsan elérhetővé tette ezek javítását, amit mielőbb érdemes letölteni. A probléma az iPhone-ok mellett az iPadeket és a cég okosóráit is érintik.

Szerző(k): Szabó Dániel
03.
27.
08:08

Így alkalmazkodtak a megváltozott kártyás fizetéshez a magyarok

Lassan megtanulták a banki ügyfelek, hogy működik az erős ügyfélhitelesítés az internetes kártyás vásárlásoknál. A tavalyi rekordforgalom még tovább nőtt az idén, mert egyre többet vásárolunk a világhálón is bankkártyával.

Szerző(k): Herman Bernadett
03.
24.
15:13

Szijjártó: Magyarország nem tekinti Oroszországot biztonsági fenyegetésnek

Magyarország nem tekinti Oroszországot az ország területét érintő közvetlen biztonsági fenyegetésnek, ugyanakkor érti és tiszteletben tartja azt, hogy a NATO más tagországai e tekintetben másként gondolkodnak - jelentette ki az MTI szerint a külgazdasági és külügyminiszter szerdán Brüsszelben, a NATO-tagországok kétnapos külügyminiszteri ülését követően.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
03.
22.
14:58

A NATO főtitkára is odapörkölt Putyinnak

Vlagyimir Putyin orosz elnök felelős Oroszország minden cselekedetéért, kül- és belföldön elkövetett cselekedeteiért, a szövetségesek által elfogadhatatlannak tartott agresszív magatartásáért, amely egyebek mellett magában foglalja célzott merényletek végrehajtását is vélt ellenfelei ellen - jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár hétfőn Brüsszelben.

Szerző(k): K. Kiss Gergely