biztos

04.
19.
17:31

Orosz-ukrán konfliktus: fokozódik a feszültség

A feszültség egyre fokozódik az ukrán-orosz határon, jelenleg 150 ezer orosz katona van a térségben - hangoztatta Josep Borrell, az Európai Unió kül-és biztonságpolitikai főképviselője az uniós tagállamok külügyminisztereinek hétfői tanácskozását követő sajtókonferencián az MTI szerint.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
14.
10:58

Itt a Netrisk újabb nagy dobása

Tovább bővült a Netrisk-csoport kelet-közép-európai online biztosításközvetítő platformja, miután a csoport megvásárolta a cseh Porovnej24.cz és a szlovák Netfinancie.sk összehasonlító portálokat működtető társaságok 100 százalékos tulajdonrészét.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
09.
21:05

A CIG idén se fizetne osztalékot

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. igazgatósága nem javasolja osztalék kifizetését a 2020-as üzleti év után - közölte a társaság pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett közgyűlési dokumentumokban.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
09.
08:00

Öngondoskodó, tudatos közösséget szervez regisztrált ügyfeleiből a Bank360

Csoportos személybiztosítást kötött regisztrált ügyfelei számára a Bank360 az NN Biztosítóval. A cél, hogy a kockázatközösséghez csatlakozó felhasználók ellenállóbbá váljanak nem várt élethelyzetekben.

Szerző(k): Bank360.hu
04.
08.
09:48

Jól megbüntette a MNB a CIG volt vezetőit

Az MNB összesen 36 millió forint felügyeleti bírságot szabott ki a CIG EMABIT három korábbi felsővezetőjére és két korábbi, illetve egy jelenleg is a biztosítónál szakmai vezetőként foglalkoztatott személyre a biztosító olaszországi határon átnyúló kezesi és garanciabiztosítási tevékenységhez kötődő személyi felelősségük miatt. A

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
07.
12:20

Bekeményített a magyar kormány: nem kerülhet új kézbe az Aegon Biztosító

A magyar állam nem engedélyezi az Aegon eladását a bécsi VIG-nek - írta meg a Telex. A holland Aegon a régióban lévő összes érdekeltségét el akarta adni az osztrák VIG csoportnak.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
07.
10:50

Hatalmas károkat okoz a tavaszi fagy a mezőgazdaságban: itt a támogatás

A mezőgazdasági biztosítások díjához nyújtott támogatás keretösszege minden eddiginél magasabbra, 11 milliárd forintra emelkedett idén. A gazdálkodók április 7. és május 15. között pályázhatnak a támogatásra, mellyel a biztosítások díjának akár 70 százalékát is visszakaphatják utólagos támogatásként

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
03.
07:59

Nem csak tulajdonost, nevet is vált az Aegon Magyarország

Piacvezető szerepre tör Magyarországon az Aegon biztosítóval a Vienna Insurance Group, egy új, még el nem döntött márkanévvel. A tervek szerint az osztrák vállalat a meglévő biztosítójával, az Unionnal együtt, többmárkás stratégiával folytatja tevékenységét hazánkban.

Szerző(k): Domokos Erika
03.
30.
11:33

Semmissé nyilvánította egy biztosító általános szerződési feltételeit a bíróság

Az ügyészség kezdeményezésére egy biztosító általános szerződési feltételeinek egy részét tisztességtelenség miatt semmissé nyilvánította a bíróság - tudatta a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség közleményben kedden az MTI-vel.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
03.
29.
10:19

Van lakásbiztosítása? Így kerülheti el a lehúzást

Új ingyenes kalkulátort indított el a Magyar Nemzeti Bank a minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítások összehasonlítására. A már értékesített minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítások 65 milliárd forintnyi háztartási vagyont védenek.

Szerző(k): Herman Bernadett