biztos

06.
09.
10:00

Jó hírek láttak napvilágot a nyugdíjjal kapcsolatban

Egyre többen készülnek tudatosan az időskorukra – közölte a K&H. A társaságnál az idei év első négy hónapjában 43 százalékkal több nyugdíjbiztosítási szerződést kötöttek, mint egy évvel korábban.

Szerző(k): Herman Bernadett
06.
07.
11:22

Nem hozta lázba a lakosságot az MNB nagy dobása

A biztosítók elégedettek az első negyedéves számokkal, a díjbevétel növekszik. Az ügyfelek is elégedettek a biztosítókkal, az új minősített lakásbiztosítás viszont nem hozta lázba a megkérdezetteket.

Szerző(k): Herman Bernadett
06.
04.
17:38

Kezdenek rákapni a magyarok a nyugdíjbiztosításra

Jól indult az idei év a biztosítók számára. A nyereségesség javult főleg, a díjbevételek nőttek, a kárráfordítás pedig csökkent tavalyhoz képest az év első három hónapjában. Az életágon a legtöbb új szerződés az adókedvezménnyel támogatott nyugdíjbiztosításoknál született.

Szerző(k): Herman Bernadett
06.
04.
17:10

Hatalmas bírságot kapott az Erste Bank

Összesen 55 millió forint felügyeleti és fogyasztóvédelmi bírságot szabott ki az MNB az Erste Bankra a hitelintézet többes biztosítási ügynöki tevékenységéhez kötődő jogsértések miatt. Nem volt elég nagy a választék biztosításokból. A feltárt hibák nem befolyásolják az intézmény megbízható működését.

Szerző(k): Herman Bernadett
06.
01.
10:16

Utazna a nyáron? Ezekre mindenképpen figyeljen oda!

A nyári utazási szezon beindulásával most még nagyobb jelentősége lehet az utasbiztosításoknak, a külföldi utazások lehetőségének megnyílásával pedig most még fontosabb, hogy ne induljunk el utasbiztosítás nélkül - hívja fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ), amely most összefoglalta, hogy mire érdemes figyelni a megfelelő bizotsítás kiválasztásakor.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
26.
11:45

Jó hírt közölt az MNB a fogyasztókkal

Újra van személyes ügyfélfogadás az MNB Ügyfélszolgálaton, a Pénzügyi Békéltető Testületnél és a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózatnál.

Szerző(k): Herman Bernadett