bolt

04.
08.
08:16

Roham a fodrászoknál az enyhítés után

A szolgáltató vállalkozásokra vonatkozóan nem írtak elő négyzetméter-korlátozást, így az első nap tapasztalatai szerint viszonylag sokan lehetnek egyszerre bent például egy-egy fodrásznál.

Szerző(k): Komócsin Sándor
04.
07.
15:32

Így reagált a Lidl a nyitásra

A német kiskerlánc a szabályokra reagálva megváltoztatta boltjai nyitva tartási rendjét. Több idő lesz vásárolni.

Szerző(k): Molnár Csaba
04.
07.
14:42

Bevásárlás kontra járványszabály: itt a Media Markt megoldása (frissítve)

Szerdán kinyitottak a magyarországi Media Markt-áruházak, a boltlánc dolgozói a négyzetméteralapú szabályok betartását mobilalkamazással menedzselik.

Szerző(k): Csernátony Csaba
04.
07.
13:25

Az okosbojler olcsóbb és praktikusabb mint az akkumulátor

Nem kell a drága akku, elég egy alaposan továbbfejlesztett, és rendszerben is működni képes vízmelegítő, és a háztáji erőmű jobban szolgálhatja a család fogyasztási igényeit - ígéri egy francia cég fejlesztése.

Szerző(k): Szabó M. István
04.
06.
20:41

Építőipari gépeket forgalmazó cégre tett vételi ajánlatot az Opus Global érdekeltsége

Az Opus Global Nyrt. konszolidációs körébe tartozó, közvetett kisebbségi tulajdonában álló Mészáros M1 Nehézgépkezelő Kft. a DM-KER Nyrt. többségi tulajdonának megszerzését célzó, több lépéssorozatból álló vételi ajánlatot tett, ezt a DM-KER Nyrt. többségi tulajdonosai elfogadták - közölték a cégek a tőzsde honlapján kedden az MTI szerint.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
06.
17:11

Csak az újranyitáskor derül ki, mekkora a pusztítás a boltos világban - mindenki nem tud újranyitni

A boltzár minden pénzt elvitt, rezsi volt, bevétel nem, a nyitás pedig pénzbe is kerül, nem fog tudni újranyitni mindenki. Reklám nélkül nem is megy.

Szerző(k): Molnár Csaba
04.
06.
13:50

Egyre többen szeretnek otthon kávézni

Bővíti magyarországi piacát a Nespresso, amely vállalta, hogy 2022-re a vállalat kávéi teljesen karbonsemlegesek lesznek, a fenntarthatóságot pedig a termelési lánc egészére kiterjesztik - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter
04.
06.
12:37

Robbantásra készül a Spar online shop

Két számjegyű forgalmi növekedésre számít idén a Spar online shop. Indulása óta egyre többen vásárolnak az üzlethálózat internetes felületén. Az online bolt ugrásszerű keresletbővülésének köszönhetően idén újabb településekkel nő a szolgáltatásba bevont terület - olvasható az üzletlánc közleményében.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
04.
06.
11:51

Új likőrrel bővül a Zwack Unicum kínálata

Közel hároméves termékfejlesztés után kerül a boltok polcaira a Zwack Unicum család legújabb tagja. Az arabica kivonattal készülő, tölgyfahordóban érlelt Unicum Barista az évszázados hazai kávé- és alkoholkultúrát ötvözi. Az italkülönlegesség április elsejétől kapható a kiskereskedelmi üzletek kínálatában.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
04.
04.
09:37

Vallanak a drágulásról, az exportról és az ipar helyzetéről a héten

Több statisztikai adat is megjelenik a következő héten, köztük az iparra és a külkereskedelmi termékforgalomra vonatkozó februári első becslés, a márciusi fogyasztói árindex, valamint a héten ismerteti a Pénzügyminisztérium (PM) az államháztartás központi alrendszerének március végi, előzetes pénzforgalmi adatait is - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Dániel