celeb

04.
29.
16:07

Merész vállalást tett egy ismert magyar dizájner

Daubner Anna divattervező arra vállalkozott, hogy egy egész kollekciót mobileszközön tervezzen meg, amit - a Samsunggal szövetkezve - egy Galaxy S21 Ultra 5G okostelefonon valósít meg. Az új kollekció célja, hogy felhívja a figyelmet a Magyarországon előforduló természeti értékek védelmére, ebben pedig a kollekció nagykövete, a divatszakértő véleményvezér, Csalár Bence is közreműködik - derül ki a Samsung közleményéből.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
04.
12.
07:08

Most ők Magyarország legnagyobb adósai - eltűnő és új nevek a listán

A NAV csaknem 2400 magánszemély és több mint 1300 gazdálkodó szervezet nevét és elérhetőségét tette közzé a honlapján, akik jelentős összegű adótartozást halmoztak fel. Az összes tartozás több száz milliárd forint. Listán van a Sólyom légitársaság egyik alapítja, Hajdú Péter régi cége, de jobb sorsra érdemes ruhagyárat, könyvkiadót és egészségügyi eszközgyártót is találni az adóhátralékosok között.

Szerző(k): Domokos Erika
03.
28.
08:08

Rákay Philip nagy vállalkozásba vágta a fejszéjét - milliárdos munka készül

A Petőfi-emlékévre, 2023-ra nagyszabású történelmi film készülhet 1848. március 15-éről és a márciusi ifjakról, amelynek előkészítésében Rákay Philip kommunikációs szakember is részt vesz. Rákay az elmúlt években sikeres tanácsadóként tevékenykedett, de tavaly ősszel visszatért a közéletbe, és elindította Facebook-csatornáját a "patrióta értékrend" közvetítésére.

Szerző(k): Domokos Erika
03.
14.
14:36

A sajtó újabb szenzációt tálal Harry herceg feleségéről

Vasárnapi brit sajtóértesülés szerint politikai pályára készül és akár az amerikai elnöki tisztségért is indulhat Meghan sussexi hercegnő, Harry herceg amerikai felesége - írja az MTI londoni tudósítója.

Szerző(k): Domokos Erika
02.
23.
21:52

Nagyot bukott Gordon Ramsay

Egyik napról a másikra tűntek el a vendégek Gordon Ramsay éttermeiből a koronavírus miatt, aki így tavaly 55 millió fontot, azaz mintegy 23 milliárd forintnyit bukott - írja a Sun cikkére hivatkozva a hvg.hu.

Szerző(k): Domokos Erika
02.
22.
12:52

Trükkösen szökhetett Balogh Sándor üzletember Afrikába

A magyar hatóságok Dubajig tudták a nyomát követni, de egy éve már Afrikában látták a budapesti vizes vb volt gazdasági igazgatóját, Balogh Sándort. A Blikk szerint érdekes, hogy a Balogh elleni rendőrségi körözések pont akkor kerültek le rövid időre "adminisztrációs hiba miatt" a police.hu oldalról, amikor Balogh Dubajból Afrikába szökhetett.

Szerző(k): Domokos Erika
02.
05.
10:48

Új tévécsatorna indul Magyarországon

Premier TV néven indul új tévécsatorna szeptemberben - írja a Telex.hu. A csatornát a Life- és Ozon televíziót is működtető Media Vivantis fogja üzemeltetni.

Szerző(k): Domokos Erika
01.
21.
13:04

Házkutatást tartott a rendőrség Lagzi Lajcsiéknál

Csütörtök reggel 6 órakor házkutatást tartott a rendőrség Galambos Lajos mocsai otthonában - írja a Blikk. Úgy tudni, egy cég sok milliós áfacsalási ügye áll a háttérben.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
12.
12.
11:21

Kiderült, hogyan teljesített Nagy Feró cége a válság előtt

Két éve duplázta árbevételét, azóta százmillió forint feletti éves forgalmú cég a januárban 75. életévét betöltő, ma is aktív Nagy Feró vállalkozása.

Szerző(k): Domokos Erika
12.
08.
15:43

Eldőlt az adócsalásért elítélt Hajdú Péter jövője

Közel 300 millió forintot befizetett, így megtérítette a cége által okozott kárt Hajdú Péter műsorvezető-producer, akit a bíróság tegnap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt költségvetési csalás miatt. Nem tiltottak el a cégvezetéstől és a közügyektől, így maradhatok vezérigazgató - mondta Hajdú a Blikknek. Mészáros Lőrinc volt feleségének tévétársasága is azt közölte a Media1 portállal, hogy a közismert műsorvezető marad a vezérigazgató.

Szerző(k): Domokos Erika