celeb

06.
19.
11:51

Négy éve nem történt ilyen Kasza Tibiéknél

Négy év után tavaly 100 millió forint alá csökkent Kasza Tibor és testvére cégének éves forgalma, és a nyeresége is a felére esett. Osztalékelőleget azonban év közben is ki tudtak venni a vállalkozásból. Kaszáék a kozmetikai cikkek webes kereskedelmébe is belevágtak, külön cégbe szervezték Kasza Tibi feleségének nevével piacra dobott termékek árusítását.

Szerző(k): Domokos Erika
06.
11.
15:15

Öröm és veszteség Schobert Norbiéknál

A Rubint Réka vezette Alakreform Kft. tavaly is eredményes évet zárt, 40 millió forint osztalékot fizet a tulajdonosoknak. A cég hét év alatt 250 milliós osztalékot termelt. A Schobert házaspár fő vállalkozása, az egészséges élelmiszereket forgalmazó Norbi Update Lowcarb Zrt. 2,2 milliárdos rekordbevételt ért el 2020-ban, de megérezte a járványt, a kiadásai nőttek, az évet 135 milliós mínusszal zárta.

Szerző(k): Domokos Erika
06.
08.
19:23

Börtönbe küldenék Lagzi Lajcsit

Hamarosan ítélet születhet Lagzi Lajcsi ügyében, ahol a zenészt és nyolc társát áram, víz és gáz lopással vádolják, valamint gazdálkodó szervezet részére tevékenységet végző, önálló intézkedésre jogosult személlyel kapcsolatban elkövetett vesztegetés bűntette miatt is felelniük kell - írja a Blikk.

Szerző(k): Szász Péter
06.
06.
19:20

Megszületett Harry és Meghan második gyereke

Kislánya született Harry hercegnek és Meghan hercegnőnek. Az Amerikában élő házaspár második gyermekének neve Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, beceneve Lili - adta hírül az MTI. A kislány II. Erzsébet brit uralkodó 11. dédunokája és a nyolcadik a brit trónutódlási sorban.

Szerző(k): Domokos Erika
06.
06.
14:57

Kiderült, mekkora vagyona lehet Palvin Barbarának

A nemzetközileg ismert magyar divatmodell, Palvin Barbara vagyona az év végére elérheti a tízmillió dollárt (2,8 milliárd forint), amellyel előrébb lépne a világ legjobban fizetett szupermodelljeinek listáján, amelyen jelenleg a 17. helyen áll.

Szerző(k): Domokos Erika
06.
01.
14:59

Rákay Philip cége három év alatt 600 milliós osztalékot fizetett

Újabb sikeres évet zárt Rákay Philip 2017 szeptemberében alapított Norton Consulting Zrt.-je: 540 millió forintos árbevétellel és 392 milliós eredménnyel zárt. Adót nem fizetett. A tulajdonos 200 millió forint osztalék kifizetéséről döntött.

Szerző(k): Domokos Erika
06.
01.
13:37

Nyomot hagyott Kovács Ákos cégén a koronavírus

A népszerű és sikeres előadóművész, Kovács Ákos vállalkozása rendre szép számokat közöl az éves beszámolóiban, tavaly is nyereségesen működött, de a járvány következtében az árbevétele és az eredménye is az előző évi mintegy harmadára esett. A bt. tavaly év végén 469 millió forintot tartott értékpapírokban. A művész júliustól újra koncertezik és kisfilmet is forgat.

Szerző(k): Domokos Erika