csepreghy_nándor

09.
13.
19:16

Lázár János könyvet adott ki

A közügyek intézőinek cselekvési szabadságát alapvetően határozza meg anyagi függésük vagy függetlenségük - írta Lázár János a Csepreghy Nándorral együtt kiadott, Nincs több pezsgő - Churchill és a pénz című könyv előszavában.

Szerző(k): Domokos Erika
05.
03.
08:17

Kap egy Orbánt a Miniszterelnökség

A Századvégtől érkezik a Miniszterelnökségre Gulyás Gergely miniszter helyettese, Orbán Balázs, aki a Migrációkutató Intézet főigazgatója is - tudta meg az atv.hu.

Szerző(k): Dzindzisz Sztefan
01.
25.
10:27

Elképesztő pénzosztásra készül a kormány

Tavaszig odaítélik az uniós fejlesztési támogatásokat, így a magyar vállalkozások korábban kapják meg azokat a környékbeli országok vállalkozásaihoz képest, és két évük marad a fejlesztések befejezésére - mondta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára csütörtökön az M1-en.

Szerző(k): Dzindzisz Sztefan
01.
24.
09:46

Mégsem megy az EU nélkül Magyarországnak

Egyelőre nem tart ott a magyar gazdaság, hogy önerőből legalább 3 százalékos növekedést érjen el - mondta el Csepreghy Nándor a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára.

Szerző(k): Szabó Dániel
11.
22.
15:05

A magyar modellnek kell az euró?

Új korszakba lépett a magyar gazdaság: ennek alapja a bérek folyamatos felzárkóztatása a munkaerő megtartása érdekében - ezt a folyamatot a kormány a minimálbér emelésével segítheti - mondta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség államtitkára, miniszterhelyettes a 25 éves születésnapját ünneplő GKI Gazdaságkutató Zrt. konferenciáján.

Szerző(k): Domokos László
11.
03.
14:51

Aggódhatnak a tokajiak? A kormány kapna elővásárlási jogot

A parlament tárgyalta azt a törvényjavaslatot, amely elővásárlási jogot adna a kormánynak a világörökségi helyszíneken.

Szerző(k): Domokos Erika
10.
05.
12:39

Csepreghy: akadozik a bürokráciacsökkentés

Miközben a kormányzat elégedett a versenyképességi mutatók javulásával, addig a bürokráciacsökkentés tekintetében csalódottak, mert az az állam teljesítőképességét is béklyóba kötik - mondta el Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese a Budapest Economic Forum konferencián.

Szerző(k): Szabó Dániel
10.
05.
09:58

Asztalra csapnak Lázárék: Ezt nem!

Könnyen lehet, hogy ellehetetlenül a Kopaszi-gátra szánt Mol Campus, mivel a Miniszterelnökség hallani sem akar róla. Ha valamikor fel is épül egy felhőkarcoló Budapesten, annak a kormány álláspontja szerint valóban unikális épületnek kell lennie, nem egy módosított típustervnek - írja a hvg.hu.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
08.
17.
07:41

Kicsit beszóltunk az EU-nak

Az uniós források felhasználásában biztosított keretösszeg túllépésére azért van szükség, mert a magyar kormány gyorsabban dolgozik, mint amilyen ütemben a támogatásokat Brüsszelből folyósítják - mondta a csütörtöki Magyar Hírlapban Csepreghy Nándor. A költségvetés saját erőből képes megelőlegezni a támogatásokat.

Szerző(k): Dzindzisz Sztefan
07.
26.
18:53

Kormánytámogatással épül négycsillagos szálloda

Letették egy négycsillagos szálloda alapkövét Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn szerdán, a 4 milliárd forint értékű beruházás a következő turisztikai szezonra készül el - írta az MTI.

Szerző(k): Domokos Erika