csoportos_létszámleépítés

02.
09.
14:15

Csoportos létszámleépítésre kényszerül Budapest

Csoportos létszámleépítést jelent be a héten a Fővárosi Kéményseprőipari Nonprofit Kft. (Főkétüsz) 283 dolgozóra vonatkozóan, mivel május elsejével a lakossági kéményseprési feladatok átkerülnek a katasztrófavédelemhez - jelentette be Kiss Ambrus általános főpolgármester-helyettes.

Szerző(k): Szász Péter
12.
31.
15:57

Leépítést tervez a lengyel légitársaság

Csoportos létszámleépítésre készül a LOT Polish Airlines 2021 elején, a társaság 300, alkalmazotti státuszú dolgozójától válik meg - írja az Airportal.

Szerző(k): Szász Péter
11.
05.
22:30

Megint leépít a budapesti luxusszálloda

A felújítás előtt csoportos létszámleépítést hajt végre a tulajdonos Indotek Group a budapesti Sofitel luxusszállodában – értesült az Index.

Szerző(k): Szász Péter
01.
12.
18:39

Több száz embert bocsát el a nagy múltú magyar cég - ez már a vég?

Súlyos válságba került a Szarvasi márkájú kávéfőzőket és az Ikeának is lámpákat gyártó Szarvasi Vas-Fémipari Zrt., nyár óta több mint 200 dolgozót küldtek el. A 66 éves társaság tavaly másfél milliárd forintból fejlesztette lámpagyárát, ám ez sem segített, a vezetőség októberében leállította a beruházást és az eszközök értékesítése mellett döntött - tudta meg a Napi.hu.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
17.
17:20

Nagy a baj a Hír TV-nél: jönnek a tömeges kirúgások

Miután elhallgatott a Lánchíd Rádió és bezárták a Magyar Nemzetet, a Hír TV-nél csoportos létszámleépítésről döntött a tulajdonos, Simicska Lajos.

Szerző(k): Szabó Dániel
09.
23.
10:54

Elküld több száz embert a Tesco

Miközben a kereskedelmi dolgozók szakszervezetei létszámbővítést kérnek a Tesco boltjaiban, addig legfeljebb 250 fős csoportos leépítés várható az üzletlánc központi irodájánál - írja a Magyar Nemzet.

Szerző(k): Szász Péter
08.
17.
09:26

Csoportos létszámcsökkentést terveznek az FHB-nál

Az FHB Jelzálogbank Nyrt.-nél és a vele szoros kapcsolatban álló FHB Kereskedelmi Bank Zrt.-nél csoportos létszámcsökkentés végrehajtását tervezik, erről augusztus 15-én döntöttek a hitelintézetek igazgatóságai - tette közzé a jelzálogbank szerdán, a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Szerző(k): Dzindzisz Sztefan
08.
12.
17:05

Csoportos elbocsátás a MÁV-Startnál? Sztrájk készül

A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSzSz) Szolidaritás szervezete szeptemberben sztrájkolhat. Információik szerint járatritkítások miatt elbocsátások lesznek.

Szerző(k): Domokos Erika
12.
21.
13:31

Újabb pofont kapott Görögország az EU-tól

Uniós jogot sért a görög kormánynak az a törvénye, amely hatósági engedélyhez köti a csoportos létszámleépítéseket - döntött az Európai Bíróság szerdán.

Szerző(k): MTI
12.
21.
09:56

Félmilliárd forintot vittek haza a dolgozók a patinás magyar cégből

Összesen 515 millió forint járandóságot kaptak a felszámolás alatt álló Pápai Hús csoport azon dolgozói, akiknek munkaviszonya november 30-án szűnt meg. A rendes felmondások azzal álltak összefüggésben, hogy az értékesítési pályázaton nyertes, hongkongi magánbefektetők tulajdonában álló Tano Commerce Kft. kifizette az 1,134 milliárd forintos vételárat a pápai húsipari vagyonért, majd új tulajdonosként a dolgozók zömét és az eszközvagyont is átvette - írja az agrárszektor.hu.

Szerző(k): Napi.hu