drogéria

06.
14.
22:25

Új piacra tör be a Szentkirályit sikerre vivő magyar milliárdos

A Vízangyal kozmetikai termékek 2021 júniusától elérhetőek a drogériák polcain. A termékek több mint három éven át tartó, mintegy 300 millió forintos fejlesztését Balogh Levente, a Szentkirályi ásványvizet hazai piacvezetővé tevő üzletember vezette.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
27.
12:03

Akár még aznap kiszállít a Rossmann

A budapesti címeken elérhető Rossmann futár akár a rendelés napján kiszállítja az összeállított csomagot. A biztonságos, érintkezésmentesen is igényelhető szállítás 15 ezer forintos rendelés felett ingyenes - adta hírül a drogérialánc.

Szerző(k): Domokos László
04.
07.
13:15

Fontos bejelentést tett Rossmann

Nyolc budapesti és Budapest környéki Mol-töltőállomáson várják brandingelt Rossmann megállítópolcokkal a vásárlókat - adta hírül a drogérialánc.

Szerző(k): Domokos László
03.
31.
15:42

Továbbra is a Rossmann a legerősebb drogériamárka Magyarországon

Az előző két év után Magyarországon 2020-ban is a Rossmann volt a legnagyobb márkaérték indexszel rendelkező drogéria. A tavaly októberben végzett reprezentatív felmérés átfogó betekintést nyújt az élelmiszer-kiskereskedelmi trendekbe – arra fókuszálva, hogy a fogyasztók mi alapján választják meg a vásárlás helyét.

Szerző(k): Molnár Csaba
02.
22.
11:37

Új megoldás a magyar drogerie marktól

Applikációval gyorsítja fel a vásárlást a dm: a kasszánál elég egy QR-kódot bemutatni, nem kell a cikkekkel vacakolni.

Szerző(k): Csernátony Csaba
12.
06.
15:09

Melyik a legjobb folyékony mosószer? - Mutatjuk a legújabb teszt eredményét

A Tudatos Vásárlók Egyesülete a szupermarketek és drogériák legnépszerűbb folyékony mosószereit teszteltette laboratóriumban. Néztek hatékonyságot, egészségi és környezeti kockázatokat is. Két terméknek is sikerült 100 százalékot teljesítenie.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
11.
26.
06:41

Erősen megosztotta döntésével a magyarokat a kormány

Bár a vásárlási idősáv még csak 48 órája él, ezért kevés gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk, vélhetően sok konfliktus forrása lesz az intézkedés a következő hetekben. Az már biztos, hogy a magyarok nagyon megosztottak a kérdésben, a törésvonal pedig nem meglepő módon az idősek és a fiatalabbak között húzódik - derül ki a Pulzus Kutató reprezentatív kutatásából.

Szerző(k): Szász Péter
09.
04.
13:27

Változás jön a Rossmann pénztárainál

Miután augusztus 31. óta már önkiszolgáló kasszát telepítettek egy budapesti üzletbe, a Rossmann a tapasztalatok alapján újabb nagy forgalmú boltjaiba is telepít az eszközökből.

Szerző(k): Szabó Dániel
03.
22.
16:17

A magyar drogerie markt is beállt a sorba

Valamennyi online boltot és kiszállítást biztosító boltláncnál óriási lett a forgalom. Most a drogerie markt jelezte, hogy csúszások lehetnek.

Szerző(k): Csernátony Csaba
03.
11.
17:39

Terméket kér vissza a Müller

Több müzliszeletet hívott vissza a magyar Müller, azok ugyanis mérgezőek lehetnek.

Szerző(k): Csernátony Csaba