e-sport

08.
04.
13:57

Új beruházót jelöltek ki a MotoGP-s versenypálya építésére

A Hajdúnánáson megépülő MotoGP versenypálya és sportkomplexum beruházójává a Beruházási Ügynökséget jelölte ki a kormány, egyúttal visszavonta a debreceni székhelyű Kelet-Magyarországi Versenypálya Kft. beruházói jogosultságát. Az utóbbi cég tulajdonosa is a magyar állam.

Szerző(k): Németh Géza
08.
04.
06:40

Újabb jelentős költségvetési átcsoportosítás

A kormány több mint 50 milliárd forintot csoportosított át az idei központi költségvetésben. Legtöbbet a nagyvállalatok kapták a beruházásaik támogatására, de nem maradtak ki az egyházak és a sport sem.

Szerző(k): Németh Géza
08.
02.
18:46

Új edzőcsarnokot építtet az MTK

A Mozaik Építőipari Kereskedelmi Szolgáltató Kft. építheti fel az MTK új labdarúgó- és küzdősport edzőcsarnokát, nettó 978 millió forintért.

Szerző(k): Németh Géza
07.
31.
12:56

A kormány azt szeretné, ha a Forma-1-es felvezető autó önvezető lenne

Biztosan lesz 2037-ig Forma-1-es futam a Hungaroringen - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, miután a Magyar Nagydíj helyszínén egyeztetett Stefano Domenicalival, az F1 elnök-vezérigazgatójával.

Szerző(k): Szász Péter
07.
25.
14:42

Tokióban a láng is különleges

Most először, Tokióban használnak hidrogént az olimpiai láng táplálásához a játékok történelmében - írja az AP.

Szerző(k): Szász Péter
07.
24.
17:26

Újabb nagy átcsoportosítás a költségvetésben

Közel 130 milliárd forintot csoportosított át a kormány az idei központi költségvetésben. Legtöbb támogatáshoz a nem állami egyetemek jutottak, de az egyházak és a sport sem maradt ki most sem a támogatotti körből.

Szerző(k): Németh Géza
07.
22.
21:01

A címvédő RSM nyerte az idei Kékszalagot

Rendkívül gyenge szélben futották az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjat, Európa leghosszabb és legrégebbi tókerülő gyorsasági vitorlásversenyét. A rekorddöntés így eleve esélytelen volt, ettől függetlenül éles küzdelemben dőlt el a verseny, a győzelmet 12 órán belüli befutással a tavalyi győztes RSM szerezte meg, megvédve így a címét.

Szerző(k): Molnár Csaba
07.
22.
08:22

Ezerfős faluban épít milliárdos tornacsarnokot a kormány

1,1 milliárd forintot ad a kormány az alig ezerfős Komárom-Esztergom megyei Dad község tornacsarnokára - vette észre az mfor.hu.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
07.
20.
16:57

Másfél milliárdba kerül a tatabányai sportcsarnok berendezése

A piliscsévi KEMABO Mérnöki Iroda Kft. szállíthatja a tatabányai új multifunkciós sportcsarnok rendeltetésszerű használatához szükséges sportfelszereléseket, üzemeltetési és rendezvénytechnikai eszközöket, valamint bútorokat, nettó 1 milliárd 463 millió forintért.

Szerző(k): Németh Géza
07.
20.
14:44

Bukhat mindenki mindent, az utolsó pillanatban is törölhetik az olimpiát Japánban

A szervezőbizottság vezetője nem zárja ki, hogy a koronavírus-fertőzések növekvő száma miatt az utolsó percben elhalaszthatják a tokiói olimpiát.

Szerző(k): Rácz Gergő