eb

06.
21.
16:11

Helyi cég tervezheti a debreceni BMW gyár újabb területének az infrastruktúráját

A helybeli Cívis Komplex Mérnök Kft. tervezheti a debreceni BMW gyár újabb, 100 hektáros területének az út-és közmű infrastruktúráját, nettó 38,6 millió forintért.

Szerző(k): Németh Géza
06.
21.
15:58

Veszélyes paradicsomvírus jelent meg Magyarországon, egyelőre nincs ellenszere

Hazánkban is megjelent a paradicsom barna termés-ráncosodás vírusa, amely 2018 óta Európa számos országában teret hódított, idén egy Csongrád-Csanád és egy Győr-Moson-Sopron megyei termelőnél is igazolták a jelenlétét - adta hírül a Nébih.

Szerző(k): Domokos László
06.
19.
17:36

Virológus a teltházas meccsekről: ez már veszett fejsze nyele, meglátjuk, mi lesz a következménye

Rusvai Miklós virológus aggódik a teltházas focimeccsek miatt, szerinte ez egy "rendkívül érdekes kísérlet", amelynek a következményeire nagyon kíváncsi. A virológus arra is kérte a szurkolókat: aki tüneteket tapasztal, mindenképp vonja ki magát a forgalomból és ellenőriztesse, hogy nem fertőződött-e meg.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
06.
19.
12:50

Keményvonalas konzervatív nyerte az iráni elnökválasztást

Ebrahim Raiszi lesz Irán új elnöke, anélkül hogy második fordulót kellene tartani az elnökválasztáson. Az iráni igazságszolgáltatás keményvonalas vezetőjétől erősebb iszlámra épülő politizálásra számítanak.

Szerző(k): Szabó Dániel
06.
19.
11:51

Négy éve nem történt ilyen Kasza Tibiéknél

Négy év után tavaly 100 millió forint alá csökkent Kasza Tibor és testvére cégének éves forgalma, és a nyeresége is a felére esett. Osztalékelőleget azonban év közben is ki tudtak venni a vállalkozásból. Kaszáék a kozmetikai cikkek webes kereskedelmébe is belevágtak, külön cégbe szervezték Kasza Tibi feleségének nevével piacra dobott termékek árusítását.

Szerző(k): Domokos Erika
06.
19.
10:37

Merkel nem pártolja a magyarországi teltházas Eb-meccseket, pedig a döntő is Budapesten lehet

Angela Merkel német kancellár örül, hogy szurkolók előtt rendezik meg a labdarúgó-Európa-bajnokság mérkőzéseit, de a járvány miatt azt kritizálta, hogy teltházas meccseket is tartanak. Jelenleg csak Budapesten ülhet minden székre drukker, ami egyértelműen a magyar szervezők felé kritika. Közben arra is van esély, hogy épp a teltház miatt Budapesten lehet a döntő is.

Szerző(k): Szabó Dániel
06.
18.
17:20

Szuperszámítógép, több mint hárommilliárdért

A 4iG Nyrt. és a Delta Systems Kft. szállíthat szuperszámítógépet Debrecenbe, nettó 3 milliárd 138 millió forintért. A becsült ellenérték nettó 3 milliárd 289 millió forint volt.

Szerző(k): Németh Géza
06.
18.
14:49

A magyarok a boltzárak ellenére is alig vásárolnak az interneten

A magyarok - a különféle szolgáltatásokat is ideszámítva - 100 forintból 7 forintot költenek el a weben. Az internetes vásárlásokban a járvány miatt megugrott a boltos termékkör súlya.

Szerző(k): Molnár Csaba
06.
18.
14:20

Budapestiek, figyelem: változik a közlekedés a magyar-francia Eb-meccs miatt

Járatsűrítésekkel készül a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a szombati magyar-francia labdarúgó Eb-meccsre, ugyanakkor pénteki közleményükben arra is figyelmeztettek, hogy jelentős lezárásokra kell számítani a Puskás Aréna környékén.

Szerző(k): Szepesi Anita
06.
18.
10:44

Befenyítették Londont: átkerülhet Budapestre az Eb-döntő

Az UEFA felszólította a brit kormányt, hogy döntsenek arról: a labdarúgó Eb VIP vendégei beutazhatnak-e karanténkötelezettség nélkül az országba a július 11-én rendezett döntőre, mert ha nem, a meccs átkerülhet Budapestre.

Szerző(k): Domokos László