együttműködés

05.
28.
13:24

Zsebbevágó figyelmeztetést kaptak az építtetők

Kontárok elleni közös fellépést sürget egy építőanyag-gyártó, aki szerint a tervezők, megrendelők, kivitelezők, építőanyag kereskedők, szakmai szervezetek közös érdeke és felelőssége, hogy meggátolják a károkozást. A Mapei Kft. szerint felelős megrendelőként, csak valódi referenciával rendelkező szakembereket bízzunk meg.

Szerző(k): Szepesi Anita
05.
27.
14:17

Klinikai kutatások bővítése érdekében összefogott 
a Semmelweis Egyetem és a Pfizer

Együttműködési megállapodást írt alá a Semmelweis Egyetem (SE) és a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft., melynek célja a gyógyszeripari kutatás-fejlesztések elősegítése, ezáltal pedig a hazai betegek gyógyulásának támogatása. A klinikai kutatás terén folytatott együttműködés fokozza a Semmelweis Egyetem kutatási és fejlesztési kapacitását, és hozzájárul a klinikai gyógyszervizsgálatok számának növeléséhez - közölte az SE és a Pfizer.

Szerző(k): Szepesi Anita
05.
26.
19:35

Spanyol autóipari cégek jelentősen növelik a magyarországi kapacitásukat

Két spanyol autóipari cég mintegy 5 milliárd forint értékben növeli magyarországi kapacitásait - jelentette az MTI.

Szerző(k): Szabó M. István
05.
22.
14:08

Litvánia faképnél hagyta a kínaiakat, Magyarország közelebb férkőzne

Litvánia kilépett a kínai "17+1" csoportból, és felszólította a többi uniós országot, hogy kövessék példáját - közölte a balti állam külügyminisztere a Politicóval. A csoportnak Magyarország is tagja, amely egyre szorosabbra vonja kapcsolatait Pekinggel.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
17.
17:50

Stratégiai megállapodást kötött a 4iG és a Magyar Nemzeti Múzeum

Stratégiai együttműködésről szóló megállapodást kötött a Magyar Nemzeti Múzeum és a 4iG Nyrt. Az erről szóló megállapodást hétfőn, a Nemzeti Múzeum dísztermében írták alá - közölte a 4iG Nyrt.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
11.
09:55

Összefog a kínai állami propaganda és a Fudan Egyetem

Teljes stratégiai és együttműködési partneri kapcsolatot alakított a kínai Fudan Egyetem és a China Media Group - jelentette a Kínai Nemzetközi Rádió. A CMG az ország legnagyobb állami médiavállalata, a központi ideológia terjesztője. Az egyetem hamarosan Budapesten is megnyitja kapuit.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
08.
14:46

Jó hírt kaptak a kutyabarátok

Olyan 21. századi állatmenhelyet alakítanak ki Újbudán a helyi civilek, a Fővárosi Önkormányzat és a Fővárosi Állat- és Növénykert szakmai támogatásával, "amire nincs példa Budapesten" - jelentette be Budapest humán területekért felelős főpolgármester-helyettese szombaton.

Szerző(k): Szepesi Anita
01.
19.
20:15

Nagyágyúkká akarnak válni a lengyelek

Lengyelország szívesen venne részt Franciaországgal és Németországgal közös fegyverfejlesztésben és -gyártásban, de a két európai nagyhatalom részéről hideg fogadtatásban részesül.

Szerző(k): Barabás Júlia
12.
16.
07:55

Kínai elitegyetem teheti közép-európai tudásközponttá Magyarországot

Az innovációs és technológiai miniszter Hszü Ning-senggel, a Fudan Egyetem elnökével írt alá egyetértési nyilatkozatot 2019. december 16-án, Sanghajban. A dokumentumban a felek megerősítik közös érdekeltségüket az intézmény budapesti campusának létrehozásában - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM)

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
12.
12.
12:29

Tovább terjeszkedik az AutoWallis

Együttműködési megállapodást írt alá az Iniciál Csoport.

Szerző(k): Szabó Dániel