elektromos_cigaretta

10.
08.
18:42

Bejelentették: nem gyártana több hagyományos cigit a Pécsi Dohánygyár

Átalakulhat a British American Tobacco (BAT) vállalatcsoporthoz tartozó BAT Pécsi Dohánygyár Kft. (BAT PD) termékköre, bevezetnék a sodródohányt és bővítenék a nikotinpárna gyártását - közölte a baranyai megyeszékhelyen működő társaság az MTI-vel. A hagyományos cigaretta gyártását más gyárba telepítenék.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
22.
08:00

Technológiai fordulatot hoz az évtized

Ha az embereket megkérdezzük arról, hogy számukra mit jelent a hétköznapokban a környezetvédelem, akkor legtöbben vélhetően a széles körben elterjedt szelektív hulladékgyűjtést és a napelemek, vagy napkollektorok felszerelését említenék, de ide tartozik az elektromos autók népszerűsége is. Az ártalomcsökkentés része lett az életünknek, most pedig egy újabb forradalom küszöbén állunk, amely a dohányzók és a környezetük számára jelenthet előrelépést.

Szerző(k): Szász Péter
09.
11.
22:34

Amerikában betilthatják az aromatizált elektromos cigarettákat

Az amerikai kormányzat az aromatizált elektromos cigaretták betiltására készül - jelentette be Donald Trump amerikai elnök szerdán a Fehér Házban.

Szerző(k): Szász Péter
08.
23.
20:50

Elektromos cigaretta okozhatott halált

Illinois szövetségi állam illetékesei szerint először okozhatta egy beteg halálát elektromos cigaretta szívása az Egyesült Államokban - írta az MTI az AP-ra hivatkozva.

Szerző(k): Domokos Erika
07.
26.
21:16

WHO: az e-cigi káros az egészségre!

Az elektronikus cigaretta kétségkívül káros az egészségre, és szabályozni kell használatát - olvasható az Egészségügyi Világszervezet (WHO) pénteken közzétett jelentésében, amely egyben nem tanácsolja az e-cigarettát azoknak, akik le akarnak szokni a dohányzásról.

Szerző(k): Domokos Erika
12.
12.
14:18

Súlyos tévedésben van sok dohányos

Nem ritka, hogy az elektroniukus cigarettát használók azt hiszik, rájuk nem vonatoznak azok a tilalmak, amelyek a hagyományos cigarettát szívókra igen. Tévednek.

Szerző(k): Szász Péter
02.
23.
17:27

Nagy változás érik a dohánypiacon

A British American Tobacco (BAT) brit multinacionális dohányipari vállalat idén megduplázná azon országok számát, ahol cigarettahelyettesítő termékeket, így e-cigarettákat árusít, és jövőre ismét duplázna.

Szerző(k): Szász Péter
01.
01.
09:08

Durva év vár a dohányosokra - ennek sokan nem fognak örülni

Az előző évekhez hasonlóan 2016-ban is jóval az átlagos infláció felett drágultak a dohánytermékek Magyarországon, bár a korábbi évek lendülete megtört. A java azonban még csak 2017-ben következik.

Szerző(k): Szász Péter
10.
12.
15:04

Nem tudnak hova menekülni a dohányosok

Miközben éppen egy többlépcsős cigaretta és vágott dohány jövedékiadó-emelés közepén vagyunk, a kormány újból nehezítené az e-cigaretta-forgalmazók helyzetét.

Szerző(k): Napi.hu
10.
03.
20:22

Megjött az új e-cigi-szabály

Márkánként kell engedély - darabonként 475 ezer forintért.

Szerző(k): Napi.hu