elektronikus

06.
22.
12:29

A készpénzben hisznek a vidéki magyarok

A vidéki háztartások is az országos mintákhoz hasonlóan alkalmazzák az infokommunikációs eszközöket és szolgáltatásokat, illetve jelentős hányaduk rendelkezik a szolgáltatások eléréséhez szükséges eszközökkel. Az internet-ellátottságnak köszönhetően jelentős azon idő is, amit a különféle internetes szolgáltatások igénybevételével töltenek a válaszadók - derül ki egy friss felmérésből.

Szerző(k): Domokos László
06.
14.
17:19

Energiahivatal: bővül az elektronikus ügyintézés lehetősége

Bővül az elektronikus ügyintézés lehetősége, ezzel csökken az eljárások időtartama és rugalmasabbá válik a fogyasztói igények kiszolgálása a villamosenergia- és a földgázszolgáltatás területén - hívta fel a figyelmet a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH).

Szerző(k): Domokos Erika
06.
09.
14:38

Még nagyobb lesz a chiphiány, pedig már most is fáj

Gyakorlati és egyben banális okok is hozzájárulnak ahhoz, hogy a túlburjánzó kereslet ellenére drága maradjon minden, amihez fejlett elektronika kell. Miután a világ mikrochip-állományának 63 százalékát előállító országban, Tajvanon is áramszünetek vannak, többet kell mindenképp fizetni az eszközökért, vagy kivárni a következő időszakot. Hogy ez mikor lesz, nehéz megmondani.

Szerző(k): Rácz Gergő
06.
07.
20:26

Elon Musk kivégzi a Tesla csúcsmodelljét

A legdrágább modellt kivonják a forgalomból, a márka hívőinak be kell érniük az olcsóbb kiszereléssel.

Szerző(k): Rácz Gergő
06.
07.
18:27

Kár reménykedni, drága marad minden amihez kell az elektronika

Legalább a jövő év közepéig tart a globális chiphiány, amely hátráltatja az autógyártást és veszélyezteti a fogyasztási célú technológiai termékek szállítását is - erre figyelmeztetett a világ egyik legjelentősebb elektronikai bérgyártója, a szingapúri székhelyű Flex.

Szerző(k): Rácz Gergő