elmű

06.
04.
12:19

Elmű-Émász-ügyfelek, figyelem: változás jön a szolgáltatásban

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-t jelölte ki, hogy 2021. szeptember 1-jétől biztosítsa a villamosenergia-ellátást az Elmű-Émász Energiaszolgáltató Zrt. által egyetemes szolgáltatásban ellátott ügyfeleinek - adta hírül a MEKH és MVM.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
03.
07:06

A lakossági fogyasztók állami védettsége tovább már nem fenntartható

A háztáji napelemes rendszerek elszámolásának megváltoztatása azt is jelzi, hogy nem lehet tovább védeni a lakossági fogyasztót - mondta a Napi.hu-nak Felsmann Balázs, a Magyar Energiakereskedők Szövetségének elnöke, akit napelemekről, okosmérőkről, német és olasz példákról, valamint a kényszerű innovációkról is kérdeztük.

Szerző(k): Szabó M. István
01.
27.
10:24

Hatalmas kapcsolóállomást építenek Debrecenben

Feltehetően a majdani debreceni BMW-gyár áramellátását szolgálja az a kapcsolóállomás, amelyet a budaörsi székhelyű Forest-Vill Villamosipari és Energetikai Létesítményeket Tervező és Kivitelező Kft. építhet meg, nettó 1 milliárd 383 millió forintért.

Szerző(k): Németh Géza
12.
20.
19:50

Nagyon átalakul az árampiac

Az E.ON Hungária Zrt. megvásárolta az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. részesedését az ELMŰ Nyrt.-ben és az ÉMÁSZ Nyrt.-ben.

Szerző(k): Rácz Gergő
12.
09.
21:28

Nő az E.On befolyása az Elműben és az Émászban

Az E.On Hungária kötelező nyilvános vételi ajánlatára az Elmű esetében 34 820 darab, az Émász esetében pedig 86 184 darab részvényre fogadták el a részvénytulajdonosok - tették közzé a társaságok hétfőn, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján az MTI szerint.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
12.
05.
12:02

Kikapcsolási moratóriumot hirdetett az Elmű-Émász is

Más szolgáltatókhoz hasonlóan az Elmű-Émász sem kapcsolja ki az áramot közműtartozás miatt az ünnepek alatt - adták hírül a Facebookon.

Szerző(k): Szász Péter
11.
06.
20:04

Új cégtől jön hamarosan a villanyszámla

Az Elmű. és az Émász igazgatósága a rendelkezésére álló információk és dokumentumok alapján az E.ON vételi ajánlatának elfogadását javasolja részvényeseinek

Szerző(k): Rácz Gergő
10.
15.
08:11

Áramkimaradás volt az épülő új Puskás stadion miatt (frissítve)

Az új Puskás Aréna világításának tesztelésekor hétfő este megszűnt a közvilágítás a környék utcáin - értesült az Index. Később a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. azt közölte, hogy nem a Puskás miatt ment el az áram Zuglóban.

Szerző(k): Domokos Erika
09.
30.
21:45

Csökkent az Elmű-Émász eredménye - friss beszámoló

Az Elmű csoport nettó nyeresége 6,13 milliárd forint volt az idei első fél évben a tavalyi első hathavi 8,51 milliárd forint után, az Émász csoport 2,60 milliárd forintos nettó nyereséggel zárta a fél évet, míg tavaly ugyanebben az időszakban 3,51 milliárd forinttal - tette közzé a társaságcsoport a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
09.
20.
14:36

Jön a német ajánlat, de mi jut a magyaroknak?

Jócskán meghúzták az Elmű és az Émász részvényeit a hírre, hogy hamarosan nyilvános vételi ajánlat érkezik rájuk az E.On részéről. Kérdés, mennyire lesz gáláns a nagy német vállalat.

Szerző(k): Lovas-Romváry András