elon_musk

05.
22.
20:24

Megint bemondott egy önvezetési céldátumot a Tesla vezére

Elon Musk, a Tesla vezére szerint autói jövő ilyenkor teljesen önvezetők lesznek, nem lesz szükség "biztonsági" sofőrre sem a volánnál - írja az Elektrek, amely szerint a cég első embere korábban is tévedett már ezzel kapcsolatban.

Szerző(k): Szász Péter
05.
20.
11:12

Hamarosan nagy változások lehetnek az amerikai űrhajózásban

Sikeresen indult a Boeing űrkabinjának tesztje, ami azzal kecsegteti az amerikai űrhivatalt, hogy egy további eszközre tesz szert, amivel orosz segítség nélkül is eljuttathat embereket a nemzetközi űrállomásra.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
18.
20:09

Kiesett a Tesla az elitklubból, Musk a Twitteren fakadt ki a döntésre

Az S&P Dow Jones Indices eltávolította a Tesla elektromos autógyártót a széles körben követett S&P 500 ESG indexéből. Elon Musk a Twitteren rendezett kirohanást a döntés miatt.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
13.
14:48

Elon Musk jegelte a Twitter felvásárlását

A Tesla vezetője egyelőre nem erőlteti a social media platform 44 milliárd dolláros felvásárlását. Indoklása szerint túl sok a felületen a hamis fiók.

Szerző(k): Rácz Gergő
05.
12.
20:08

Vizsgálat indult Elon Musk ellen, félrevezethette a Twitter-részvényeseket

Az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) vizsgálatot indított Elon Muskkal szemben a Twitter felvásárlása ügyében, mert a SEC szerint Musk az üzletkötés többhetes folyamata során késve nyújtott be egy fontos dokumentumot - jelentette a The Wall Street Journal (WSJ) az MTI híre szerint.

Szerző(k): Domokos Erika
05.
11.
07:05

Teljesen újraszabja a piacteret a Twitter eladása

Elon Musk, a Tesla vezetője egyre közelebb kerül ahhoz, hogy megvegye és egyedüliként irányítsa a Twittert, a világ egyik legnagyobb social media platformját. Azon túl, hogy megmozdul az ügyletben 44 milliárd dollár, várhatóan alapvető átalakulás lesz a szélesebb körben vett közbeszédben. Miközben Musk a „piactér”, mint a véleménynyilvánítás fő területének megreformálását ígéri, mások a radikális vélemények visszatérésétől tartanak.

Szerző(k): Rácz Gergő
05.
09.
11:47

Visszarendeződik a kínai Tesla gyártása

Május közepére a normális szintre áll vissza a Tesla-gyártás Sanghajban - adta hírül az MTI.

Szerző(k): Szabó M. István
05.
07.
18:40

Váratlan veszély fenyegeti Musk Twitter-vásárlását

Elon Muskot és a Twittert pénteken beperelte egy floridai nyugdíjalap, amely azt akarja elérni, hogy a milliárdos 2025 előtt ne fejezze be a közösségi média 44 milliárd dolláros felvásárlását.

Szerző(k): Domokos László
05.
04.
17:49

Elon Musk belengette a fizetős Twittert

A hétköznapi felhasználóknak ingyenes maradhat a Twitter, azonban a Tesla-vezér felvetette, hogy a tulajdonosváltást követően a cégektől és a kormányzati szereplőktől pénzt kérnek a platform használatáért.

Szerző(k): Nagy Martin
04.
29.
17:16

Musk megvette a Twittert, hogy aztán lecsupaszítsa és minden pénzt kisajtoljon belőle

Elon Musk azt mondta a bankoknak, amelyek beleegyeztek, hogy segítenek finanszírozni a Twitter 44 milliárd dolláros felvásárlását, hogy a költségek csökkentésére törekedve visszavágná a vezetői és igazgatósági fizetéseket a közösségi médiavállalatnál, és új módszereket fog kidolgozni a tweetek pénzzé tételére. Más értesülések szerint létszámleépítésbe kezdhet.

Szerző(k): Szabó Dániel