emag

06.
10.
11:23

Elkezdte osztogatni ingyenkuponjait az óriás webáruház

Az eMAG megkezdte a kuponok kibocsátását felhasználói számára, amire a versenyhatóság májusi döntése kötelezte. A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásai során született, hasonló kötelezettségvállalások előnyösek a fogyasztóknak és a jogérvényesítés szempontjából is fontosak.

Szerző(k): Molnár Csaba
05.
20.
12:57

Széttépik a piacot az online áruházak

A Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát több, mint bruttó 130 milliárd forintos online forgalommal, az immár közös, magyar központú cégcsoportként működő eMAG-Extreme Digital végzett. Érdekes, hogy az alig több mint egyéves kereskedő kifli.hu az FMCG-lista második helyét szerezte meg.

Szerző(k): Molnár Csaba
05.
12.
14:49

Kiegyezett a GVH és az eMAG - az óriáscég nem csak fizet, de megtolja az ágazat szekerét is

A hazai e-kereskedelmi piacra nézve előremutató megállapodást kötött az eMAG Magyarország a Gazdasági Versenyhivatallal: a vállalat kifizeti a 2018-as Black Friday kapcsán kirótt bírságot, ezzel párhuzamosan pedig minden vásárlójának 3 ezer forint értékű kupont biztosít, a hazai kis-, és középvállalkozások online értékesítési tevékenységét pedig több, mint 4 milliárd forint értékű programmal segíti.

Szerző(k): Molnár Csaba
05.
04.
13:49

Már klíma sincs wifi nélkül

Idegesítő késéssel ugyan, de április végén megjelent a tavasz, így beindult a klímaberendezések szezonja is az eMAG.hu-n. Tízből hét vásárló wifis légkondicionálót választ, és minden második készülék kínál valamilyen beépített légszűrő funkciót is.

Szerző(k): Molnár Csaba
04.
01.
15:03

Szinte a karácsonyi rohamig pörgött fel az eMagnál a házhozszállítás

Miután bejelentették, hogy április 4-ig ingyenesen kiszállítják a megrendelt termékeket, mintegy 40 ezer rendelés futott be az online kereskedőhöz. Az eMag közlése szerint a 70 ezer termék kiszállítása mintegy másfélszer nagyobb a tavaly számláltnál; a koronavírus-járvány miatt elrendelt boltbezárásoknak az pedig egyenes következménye, hogy a csomagpontos átvétel népszerűsége is megnőtt.

Szerző(k): Szabó M. István
02.
24.
12:21

Meglepő cuccok forgalmát pörgette fel a járvány

A járvány nyomán a ruházati cikkek értékesítése is meglódult az eMAG-on: a rendelések java ősszel és télen érkezett, a legtöbben valamilyen lábbelit, kabátot, pólót, farmernadrágot vásároltak. Ráadásul a sztereotípiákkal ellentétben jóval több férfiruhát rendelnek, mint nőit.

Szerző(k): Molnár Csaba
12.
18.
07:04

Apró trükkök és hazugságok terhelik az online kereskedelmet 2020-ban is

Komoly próba elé állította a csomagküldőcégeket és az online kereskedőket az idei karácsonyi szezon is. Aki nem fogadta meg az intelmeket és nem rendelt időben, könnyen ajándék nélkül maradhat 24-én. A helyzetet olyan bosszantó hibák, apró trükkök és hazugságok súlyosbítják, amelyek miatt továbbra is sokan ódzkodnak még az online vásárlástól.

Szerző(k): Szász Péter, Szabó M. István
09.
21.
15:06

Új eMAG-bolt nyílt Budapesten

Az eMAG az Erzsébet körúti üzlete után egy nagyobb alapterületű bemutatótermet nyitott a budapesti Mammut bevásárlóközpontban.

Szerző(k): Szász Péter
09.
18.
14:40

Új szereplő lép a csomagautomata-piacra

Easybox néven indít úgy csomagautomata-hálózatot az eMAG és az Extreme Digital. Idén száz budapesti helyszínen, a jövő év végén azonban már országszerte ötszáz helyen működnek majd a két cég automatái.

Szerző(k): Szász Péter
06.
24.
09:06

Kilépett az internetről a magyar eMag

Az Extreme Digitallal nemrég egyesült eMaghoz is megérkezett a hibrid modell: utóbbi cég fizikai boltokkal terjeszkedik a magyar piacon.

Szerző(k): Csernátony Csaba