fürdő

05.
01.
07:40

A Budai várban aktív cég építhet szállodát és fürdőt Fehérgyarmaton

Egyedüli ajánlattevőként a Garage Ingatlanfejlesztő Kft. tervezheti, majd építheti meg a fehérgyarmati termálfürdőt és szállodát, nettó 9 milliárd 683 millió forintért.

Szerző(k): Németh Géza
04.
30.
19:33

Nyitnak a budapesti fürdők - papuccsal, maszkkal, távolságtartással készüljön!

Az első lépcsőben a Széchenyi, Gellért, Rudas, Lukács, Paskál és a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő nyitják meg kapuikat 2021. május 1-jén. Pünkösdi nyitásra készül a Palatinus és a Pesterzsébeti fürdő. Végül június elejétől fogad vendégeket a Dandár fürdő, valamint a Római strand és Pünkösdfürdő. A fürdők pontos nyitva tartása az adott fürdő honlapján elérhető.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
27.
10:58

Bejelentették a fürdők, hogy ellenőrzik a védettségi igazolványok meglétét

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) a fürdők fokozatos nyitását tervezi. Már május elsején megnyitnák néhány egységük kapuját. A várható ütemtervet a vonatkozó kormányrendelet megjelenése után teszik közzé - írja a Turizmus.com.

Szerző(k): Szász Péter
04.
20.
16:52

Nagy ugrásra készül a kormány, ha négymillió beoltott lesz

Nagy mértékű nyitás várható a kormánytól, ha elérjük a négymillió magyar beoltottat, ezzel pedig a kultúra és a vendéglátás terén szinte visszakaphatjuk a régi életünket - írja a kormányközeli Magyar Hírlap.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
04.
16.
09:36

Újraindulnak a gyógykezelések négy budapesti fürdőben

Április 19. hétfőtől újra elérhetőek az orvosi beutalóval igénybe vehető gyógykezelések négy budapesti fürdőben: a Széchenyi, Szt. Lukács, Paskál és Pesterzsébeti fürdőkben - közölte a Budapest Gyógyfürdő és Hévizei Zrt. pénteken az MTI-vel.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
04.
08.
10:21

Ömlik a közpénz Makovecz Hagymatikumába

A kormány megbízta a pénzügyminisztert, hogy gondoskodjon a Makói Városi Termál- és Gyógyfürdő (Hagymatikum) fejlesztéséhez szükséges forrásról. Három éve már 10 milliárd forintot hagyott jóvá a kormány erre a célra.

Szerző(k): Németh Géza